Header Ads

Tegnap éppen a Balatonon dolgoztunk a férjemmel, amikor ebben a büfében olyan durván megaláztak minket, amit egyszerűen nem tudok magamban tartani. Mégis hogy lehet valaki ilyen tiszteletlen egy idős házaspárral? Kérlek szépen osszátok meg, hogy eljusson hozzá az üzenetem!
Áruszállítással, fuvarozással foglalkozunk a férjemmel kiegészítésként, ugyanis sajnos a nyugdíjunkból nagyon nehezen jövünk ki. Tegnap Zamárdiban dolgoztunk, amikor kérni szerettem volna egy pohár vizet a képen látható büfében, mert kicsit rosszul lettem. A pultban álló hölgy, viszonylag kedvesen ránk mosolygott és azt mondta, hogy mindjárt intézkedik.

Eltelt 10 másodperc, amikor a büfé háta mögül egy erőteljes férfi hang ordítva közölte az alkalmazott hölgynek, hogy húzzon vissza dolgozni a hülye kérdéseivel és mondja meg az ingyenélő nyuggereknek, hogy ne kóringyáljanak itt, hanem vegyenek egy palack vizet. (800 Ft)

Mégis hogy lehet valaki ilyen tiszteletlen egy idős házaspárral? Egyszerűen mondhatott volna egy nemet is. Szóhoz sem jutottunk...Ti mit csináltatok volna a helyünkben? Így még nem aláztak meg minket nyilvánosan...Ezúton üzenném a nagyhangú fiatalembernek, hogy nézzen mélyen magába és gondolkodjon már el azon, hogy milyen csúnyán viselkedett! Kérlek szépen osszátok meg, hogy eljusson hozzá az üzenetem!