Header Ads

Hatalmas Tragédia! Ő az a 1,5 éves kisfiú, aki tegnap este Ilyen szörnyű körülmények között fulladt a kerti medencébe Mosonszentmiklóson - Az angyalok vigyázzanak rád!

Hatalmas Tragédia! Ő az a 1,5 éves kisfiú, aki tegnap este Ilyen szörnyű körülmények között fulladt a kerti medencébe Mosonszentmiklóson - Az angyalok vigyázzanak rád!Mint ahogy írtunk is róla, tegnap 7 óra után jelentették a szülők, hogy a baba beleesett a medencébe, és megfulladt. Egy ilyen pici baba a beesés után szinte azonnal levegőt vesz, mert már nincs benne az a búvár ösztön, ami az anyaméhben volt, ott ugyanis ösztönösen nem vesz levegőt, sőt a legtöbb kisbaba még a születése után több hónapig amint víz alá kerül nem vesz levegőt. Később ez az ösztön elmúlik, de néha nem.

A kisbaba a vízbe érkezés pillanatában szinte azonnal megfulladt, a szülők mire észrevették, hogy a 3 gyerekükből az egyik nincs jelen, már rég nem élt a kicsi. A rendőrséget kerestük, hogy közigazgatási eljárásban folytatják-e le a nyomozást, vagy a szülőket gyanusítják, de lapzártánkig nem érkezett válasz.

Szerinted mit érdemel egy olyan szülő, akinek a saját 1,5 éves gyereke belefullad a kerti medencébe? Egy pillanat alatt megvan a baj, de más szülők gyerekei miért nem fulladnak a vízbe? Biztos, hogy nem egyszerű eset, de a tényen nem változtat. Isten Nyugosztaljon te pici baba, még alig éltél, és máris Angyal lett belőled.

A szülőkről is tehetnénk képet, de épp elég bajuk van nekik enélkül is...

Őszinte részvétünk a családnak! Osztozunk mély fájdalmukban! Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!