Header Ads

Figyelem!! Ma este ( 2018.07.13-án ) a Rák jegyében, az Újhold hatalmas és varázslatos ereje segíti kívánságaink beteljesülését! Oszd meg, kedveld és ma éjjel minden kívánságod valóra válik!

Figyelem!! Ma este ( 2018.07.13-án ) a Rák jegyében, az Újhold hatalmas és varázslatos ereje segíti kívánságaink beteljesülését! Oszd meg, kedveld és ma éjjel minden kívánságod valóra válik!A júliusi Újhold az érzelmes és érzékeny Rák jegyében köszönt ránk. A nap százszoros energiákat mozgósít teremtésünk érdekében, és ezek az energiák most abban támogatnak, hogy saját igényitek szerint éljétek a mindennapjaitokat, úgy ahogy gyermekként elképzeltétek azt. A Rák jegyében a Hold otthon érzi magát, a legjobbat tudja kihozni magából mindenben, ami szeretetteljes közeg teremtésére irányul. Az időszakot az érzelmek, a szeretet irányítja, tehát leginkább azok a vágyak fognak manifesztálódni, ami valóban szívetek vágya. Igaz az Újhold a Rák jegyében tetőzik, de az esti órákban már a tüzes Oroszlán jegyébe lép, így teremtésünket szinte azonnal támogatják a határozott, cselekvő energiák. A késlekedésnek most nincs itt a helye, így már este elkezdhettek tenni saját magatokért, és kényeztethetitek belső gyermeketeket.

Zárjátok a napot az Újhold varázslattal kiegészítve azzal, hogy megdicséritek magatokat a nap sikereiért. Még a nap folyamán vegyetek magatoknak egy szép füzetet, amibe mostantól minden nap írjátok le a magatokkal kapcsolatos elismeréseiteket. Legyen ez a csodák füzete, ami arról a csodáról szól, ami te magad vagy!

Minden, amihez most kezdünk hozzá, sikeres lehet, azt viszont, amit magunk mögött akarunk tudni, most végleg lezárhatjuk! A régi terheket letehetjük, a viszályokat eltemethetjük. Legyél bátor, ne félj attól, hogy valami értékes és fontos dolgot elveszítesz. Csak akkor kaphatsz új, jobb dolgokat, élményeket, ha készen állsz rá. Csukott (teli) kézbe nem lehet új dolgot fogni.

Az Újhold és az utána következő 2 hét saját érzelmi támogatásotokról kell, hogy szóljon, de mindeközben megnövekedhet bennetek annak vágya, hogy mások érzelmi támogatóivá is váljatok.

Ne felejtsétek, ez a változás hónapja, ami azoknak hoz előrelépést, akik hajlandóak változtatni, vagy már megelőzve az időszakot önként tettek lépéseket és a boldogságot választották.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!