Header Ads

Felfoghatatlan tragédia történt tegnap! 17 éves fiú fulladt a rudabányai tóba! Most a mentőhelikopteres férfinek üzent a megtört édesanya - Kérlek Titeket osszátok szavait!

Felfoghatatlan tragédia történt tegnap! 17 éves fiú fulladt a rudabányai tóba! Most a mentőhelikopteres férfinek üzent a megtört édesanya - Kérlek Titeket osszátok szavait!


Nem tudtak már segíteni rajta.

Belefulladt egy 17 éves fiú július 10-én a rudabányai tóba – ugyan a mentőhelikopter hamar a helyszínre ért, de a kamasz életét már nem lehetett megmenteni. A Borsodihír információi szerint a fiú társaival érkezett a népszerű és festői környezetben lévő kirándulóhelyre, a partról befutott az ott még sekély vízbe, ám valószínűleg egy botlás után elesett, és társai azért nem siettek azonnal a segítségére, mert azt hitték, a fiú csak viccel.

Az édesanya nyilatkozott:

"A fiam élettelen testét próbálta újra éleszteni rendületlenül az egyik mentő helikopterben ülő férfi, akiről patakokban folyt a víz, nagyon nagyon lihegett, és nagyon el volt fáradva, miközben könnyezett a szeme, többször említette, hogy neki is van egy 17 éves fia. A sokktól, még mindig képtelen vagyok beszélni, de ennek a férfinek, akinek a helyszínen képtelen voltam megköszönni, amit tett, szeretnék köszönetet mondani, hogy próbálta az én egyetlen szemem fényét megmenteni. Pedáns gyerek volt, soha nem ivott, nem drogozott, és négyes ötös jegyei voltak, tele volt tervekkel..Nagyon fáj, hogy nincs, és nem tudom felfogni ezt az egészet..

Kérlek titeket, nagyon figyeljetek egymásra, és osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy más is lássa, az anyukátok, és apukátok emberi roncsként élné le az életét, ha veletek történne valami..Köszönöm.."

Hazánk legmélyebb tava

A rudabányai tó 1985 után, a külszíni vasércbánya helyén két bányarész találkozásánál keletkezett két kisebb tó összeolvadásából. Körülbelül 300 méter hosszú és átlagosan 80 méteres széles. Legnagyobb mélysége megközelíti a 60 métert, ezzel hazánk legmélyebb állóvizeként tartják számon.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!