Header Ads

Konyhabútor részletes leírás


Az általunk gyártott konyhabútorok – mint minden más konyhabútor – korpuszokból, frontokból, munkalapból, és díszítő elemekből állnak. Mégis, ami megkülönbözet minket a többi gyártótól az – a valóban korrekt árak mellett – a szakértő tervezés lakberendező által, ill. a kiváló minőségű vasalatok használata. Vegyük az alapanyagokat sorra:

A korpuszok

18mm vastag laminált faforgácslapból készülnek. A három meghatározó gyártó (Interspan, Falco, Egger) termékei közül a fronthoz színben leginkább harmonizálót szoktuk választani. (Hasonló színűt, vagy éppen egy mutatós kontrasztot létrehozva.) A bútorlapok látszó élein az élzárás minden esetben 0,4 mm-es ABS (műanyag élzáró, nem a hagyományos papírvázas élfólia). A korpuszok 10-15 cm magas állítható műanyag lábakon állnak, melyeket általában korpuszanyagból gyártott, “U” alakú vízzáró profillal ellátott, lepattintható lábazati léc (szokli) takar.

Frontok

Konyhabútorainkat alapvetően háromféle fronttal kínáljuk, ezek a laminált bútorlapból, az MDF-ből, ill. a valódi fából gyártott ajtólapok.

Bútorlapból

általában egyenes vonalú, modern, ha úgy tetszik, a designkonyhák frontjai készülnek, de létrehozhatunk klasszikusba hajló stílusú bútort is. Előszeretettel választják e megoldást akkor is, ha az alacsony ár a cél, de mégis egyedit szeretnének (pl. nyaralóba, albérleti lakásokba). A Laminált bútorlapból készült front a legolcsóbb. Viszont a tartósság érdekében minden esetben 2 mm-es ABS-sel élzárjuk.