Header Ads

VÁRATLAN FORDULAT! Vajna Timi - EZÉRT bocsátottam meg Andynek! Mindig is ő volt a "NAGY Ő" számomra. Remélem mindenki olyan boldog, mint most én! Fotó

VÁRATLAN FORDULAT! Vajna Timi - EZÉRT bocsátottam meg Andynek! Mindig is ő volt a "NAGY Ő" számomra. Remélem mindenki olyan boldog, mint most én! FotóÚgy tűnik helyreállt a rend Vajna Timi és Andy Vajna kapcsolatában! Hetekig várták izgatottan az emberek, hogy mi fog történni a Vajna család kapcsolatával. Az egész a Story Gála estéjén kezdődött, amikor Andy nem párjával, hanem a titkárnőjével jelent meg. Ez Timit nagyon bántotta és hangot is adott csalódottságának közösségi oldalán. Megkezdődtek az üzengetések.

A Valentin napot magányosan ünnepelő Timi egy "Örökké szeretni foglak" üzenetet küldött férjének, de akkor hozzátette azt is, hogy nem bízik a folytatásban. Ezután arról beszélt Timi, hogy nem esne kétségbe ha válásra kerülne a sor, mert ha arról van szó, ő bármilyen munkát elvégez, még a párizsi szeleteléstől sem riadna vissza.

Most úgy tűnik Andynek esze ágában sincs elválnia feleségétől, sőt ez a tegnap (2018.03.03-án) készült kép arról árulkodik, hogy újra minden rendben van közöttük.
Los Angelesben találkoztak újra és ezek szerint sikerült mindent megbeszélniük és tisztázniuk. Timi megbocsátott minden sérelemért ami őt érte az elmúlt hetekben és egyelőre párizsit sem kell szeleteljen!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!