Header Ads

Tegnap este 4 cigány férfi belém kötött a 86-os buszon Újbuda környékén, majd EZT a borzalmas dolgot tették! Kérlek szépen segítsetek megtalálni a kutyámat, ő a mindenem! OSSZÁTOK!2018.03.05-én, tegnap este 4 cigány férfi belém kötött a 86-os buszon Újbuda környékén, majd EZT a borzalmas dolgot tették! Kérlek szépen segítsetek megtalálni a kutyámat, ő a mindenem! OSSZÁTOK!

"Nem látta esetleg valaki a szeretett németjuhászomat Újbuda környékén? Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek!! Ebben az országban már semmi sem szent. Bárki megtehet bármit következmények nélkül!

Tegnap este 4 cigány fiatalember elkezdett velem kötekedni, beszólogattak, hogy úgy megb***nak és hasonló tiszteletlen dolgokat mondtak, majd a telefonomat kérték és ezt követően, amikor mondtam neki, hogy ha nem fejezik be leveszem Helgáról a szájkosarat, a legpofátlanabb cigány felkapta a kutyámat és ledobta a buszról.... Szegény még védekezni sem tudott, mert szájkosár volt rajta.

A gusztustalan féreg cigányok még a buszról sem engedtek leszállni, hogy Helga után tudjak menni...Kérlek szépen segítsetek megtalálni, egy megosztás is rengeteget jelenthet! Nagyon barátságos jószág, senkit sem bántana. Nagyon okos!! A nyakörvébe bele van írva a neve! (HELGA) Hiába siettem vissza a környékre, de nem találom! Nem látta senki?


Ha esetleg valakinek eladásra akarnak kínálni egy ilyen kutyust, kérem azonnal hívjon!
Ha kell vissza is vásárolom!

Hálásan köszönöm mindenkinek, aki egy megosztással segít nekem!

Tisztelettel:
Nemes Nagy Ágnes
06202994282