Header Ads

Te, aki ma hajnalban ilyen aljas és gerinctelen módon elloptad a 4 éves kisfiam biciklijét! A következőt üzenném neked.....Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá! Osszátok!

Te, aki ma hajnalban ilyen aljas és gerinctelen módon elloptad a 4 éves kisfiam biciklijét! A következőt üzenném neked.....Kérlek segítsetek eljuttatni hozzá! Osszátok!


Egy felháborodott édesanya Szabó Erika osztotta meg közösségi oldalán, az alábbi bejegyzést:

Te Drága Emberke, aki ma hajnalban 3 és fél 4 között bemásztál az udvarunkba és elvitted a gyermekem biciklijét, amit nemrég kapott a születésnapjára és azóta nem telt el úgy nap, hogy ne ült volna rá és került volna vele egyet. Tegnap este kint hagytuk az udvaron miután a mamától hazajöttünk, aki pár saroknyira lakik tőlünk.

A szomszédunk látta, ahogy az autódba dobtad a biciklit és elhajtottál. A kocsi márkáját felismerte, egy fehér Opel Astra F kombi volt! Sajnos a rendszámot már nem sikerült leolvasnia.  Szépen kérlek hozd vissza! Csak tedd le a kapuba, nyomd meg a csengőt és már mehetsz is! A kisfiam azóta vigasztalhatatlanul sír és a biciklijét keresi! 

Légyszi osszátok, remélem eljut az illetőhöz! 

Nem tudom milyen ember az ilyen, aki ilyet képes tenni, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül?!

Jelezném annak aki legközelebb átmászik a kerítésen hívatlanul éjjel vagy esetleg csoportosan az könnyen megnyomorodhat, vagy belehalhat hiszen a JOGOS VÉDELMI HELYZET megadja ezt a lehetőséget, pláne ha a sötétben fegyvernek LÁTSZÓ tárgy lesz a kezében. 

Üdv:ErikaOsszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet, így talán eljut a megfelelő személyhez is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!