Header Ads

Szörnyű körülmények között tűnt el a kislányom Niki és a fájdalomba lassan beleőrülök! Segítsetek eljuttatni Ezt az üzenetet neki! Tudom, hogy el fog hozzá érni! Könyörgöm Osszátok!

Szörnyű körülmények között tűnt el a kislányom Niki és a fájdalomba lassan beleőrülök! Segítsetek eljuttatni Ezt az üzenetet neki! Tudom, hogy el fog hozzá érni! Könyörgöm Osszátok!

Segítsetek nekünk megtalálni Nikikét. A kislányom február 2-án tűnt el és azóta nem tudunk róla semmit! Nagyon össze vesztünk az eltűnése előtti napon, mint ahogy az előfordul egy kamasz lány és az édesanyja között időnként! Azt viszont soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle!! Minden az én hibám és ezt nem tudom feldogozni. Életjelet nem ad magáról, rettegünk hogy valami baja esett. A rendőrségi nyomozás egyelőre nem vezetett eredményre, ezért fordulunk most hozzátok! Senki nem tud segíteni, mi pedig lassan beleőrülünk a tétlenségbe és a várakozásba.

Mindennap azért imádkozunk, hogy csörrenjen meg a telefon és valaki közölje velünk, hogy épségben megtaláltuk a lányát!!

Niki ha ezt látod és olvasod, gyere haza kérlek! Mindenre van megoldás, itt leszünk neked! Szeretlek és sajnálok mindent! Könyörgöm neked gyere haza!!Nagy Nikoletta Noémi 16 éves, 154 cm magas, hosszú sötét hajú, vékony testalkatú.

Aki Nikoletta tartózkodási helyével vagy eltűnésével kapcsolatban információval rendelkezik, az személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon jelentkezzen, vagy hívja a 06-25-510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Osszátok, hogy minél több ember tudjon róla és segíthessen Niki megtalálásában. Köszönjük!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!