Header Ads

Szívszorító történet: Egy ország kereste a 9 éves Zolikát! Döbbenet, honnan került elő a fiú! Ezt csak Nektek és a sok megosztásnak köszönhetjük!

Szívszorító történet: Egy ország kereste a 9 éves Zolikát! Döbbenet, honnan került elő a fiú! Ezt csak Nektek és a sok megosztásnak köszönhetjük!A 9 éves Borbély Zolika március 6-án tűnt el Debrecenben a lakásotthonból az éjjeli órákban. A felkutatására tett rendőri intézkedések sajnos nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérték. A hihetetlen összefogásnak köszönhetően ma előkerült épségben és egészségben.

Mint kiderült a Petőfi téren töltötte az éjszakát és kéregetett, hogy egy kis pénzhez jusson és életében először beülhessen egy moziba, ahol megnézheti a Jumanji – Vár a dzsungel című filmet. Nagy kedvence a főszereplő Dwayne The Rock Johnson. Miután sikerült Zolikának összegyűjtenie a pénzt, elment a Cinema City-be.Ott viszont a jegykezelő felismerte a gyermeket, akit előző nap este látott a facebookon, hogy eltűnt, ráadásul még Ő maga is megosztotta a cikket. Értesítette azonnal a hatóságokat aki a gyámmal együtt pillanatok alatt a helyszínre értek.

Zolika nagy álma azért teljesült, megnézte a filmet, majd visszatért a lakásotthonba ahonnan pár nappal ezelőtt útnak indult.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!