Header Ads

Kérlek szépen segítsetek eljuttatni az üzenetem ahhoz a roma származású hölgyhöz, aki a HKM-442 forgalmi rendszámú fehér BMW-vel a tegnapi napon EZT művelte!


Kérlek szépen benneteket, hogy segítsetek eljuttatni üzenetem ahhoz a roma származású hölgyhöz, aki a HKM-442 forgalmi rendszámú fehér BMW-vel a tegnapi napon 2018.03.07-én EZT művelte!
Kérlek szépen titeket, hogy segítsetek eljuttatni, ahhoz a barna hajú roma származású hölgyhöz az üzenetem, aki a HKM-442 forgalmi rendszámú fehér BMW-vel , tegnap kora délután egy budapesti Tesco parkolójában úgy kicsapta az ajtót, hogy a képen látható módon csúnyán megsérült az autónk több eleme is. A sajátja is biztosan megsérült, de őt ez egyáltalán nem érdekelte. Szerencsétlenségére az autónkban várt rám édesanyám, aki szemtanúja volt az esetnek és megjegyezte a rendszámát, ugyanis a kedves hölgyeménynek eszébe sem jutott ott hagyni a telefonszámát vagy bármilyen biztosítási papírját...


Tudod kedves nekünk ez az autónk van 8 éve és még 8 év múlva is ez lesz. Mi megbecsüljük, amink van és vigyázunk rá, mert keményen megdolgoztunk érte. Hogy nem vagy képes ez tiszteletben tartani? Hogy nem vagy képes más értékeire vigyázni, ha már a sajátodat le***od? Szégyelld csak el magad, meg édesanyád is, hogy nem tanított meg bizonyos fontos alapvető dolgokra!

Remélem eljut hozzá üzenetem és magára ismer! A lelkiismeretével és a szégyen érzetével számoljon el ő maga rokonainak, barátainak esetleg ismerőseinek, ha hozzájuk is eljut az írásom! A hölgyet ezúton üdvözlöm és szégyellje magát! Legyetek szívesek megosztani, hogy eljusson hozzá!  Hálásan köszönöm a segítségeteket! Legyen szebb napja mindenkinek, mint nekünk!

Üdvözlettel:
Polyákné Márti