Header Ads

Ma délután BORZALMAS TRAGÉDIA történt az 5 gyermekes gyöngyösi családdal. Az édesapa életét vesztette. Kérünk szépen minden magyar embert, hogy legalább egy megosztással segítsen!Rémálomba illő jelenetek játszódtak le 2018.03.01-én, ma délután 2 órakor Gyöngyösön, amikor is egy családi ház porig égett. H. Gábor (53) az édesapa életét vesztette, miután a feleségét és 5 gyermekét sikerült neki kimenekíteni. A család elmondása alapján az értékekért ment vissza a hős édesapa a lángok közé, amikor is beszakadt a tető. A kiérkező tűzoltóknak sikerült megakadályozni a tűz terjedését, eloltották a lángoló családi házat, ami végül szinte teljesen összedőlt. A holttest egyelőre nem került elő, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vizsgálja az ügyet! A tűz okát még nem sikerült megállapítani.

A kép csak illusztráció


Horváthné Ágnes (édesanya) elmondása alapján a férje nélkül nem tudtak volna kijönni a házból. "Sosem láttam még ilyen higgadtnak. Nem félt, csak tette a dolgát. Mindannyian neki köszönhetjük az életünket. Egy esélyt adott nekünk, hogy tovább élhessünk,bár nem tudom, hogy fogunk e tudni nélküle. A gyerekek mellett most a helyem, nem szeretnék többet nyilatkozni az esetről."- mondta el riporterüknek a láthatóan sokkos állapotban lévő édesanya.


A család egyelőre sokkos állapotban van, pszichológus szakorvos felügyelete alatt állnak. A családnak nincsenek olyan hozzátartozói, aki befogadná őket, ezért az OKF a lakosság segítségét kéri. Befogadó családot, családokat, ideiglenes otthont keresünk a hatalmas veszteséget ért gyermekeknek és édesanyjuknak.

A Zöldkör Alapítvány ( zöldkoralapitvany@gmail.com ) azonnal jelezte, hogy megpróbálnak segíteni a családnak, továbbá kérik a lakosság figyelmét és segítségét. A család számára bármilyen hideg élelem, meleg ruhák és természetesen anyagi jellegű támogatás is nagyon jó jönne. De a legfontosabb, hogy ideiglenes befogadó családot találjunk nekik. A temetés költségét valószínűleg Gyöngyös város magára vállalja, kifejezve ezzel tiszteletét a hős Gábor iránt.

Ezúton kérünk minden segítőkész magyar embert, hogy egy megosztással segítsen ideiglenes otthonra találni ennek a csodálatos családnak! Nyugodjon Békében a HŐS FÉRFI, aki megmentette családját a lángoktól! Az angyalok vigyázzanak rád kedves Gábor! Hatalmas tiszteletet érdemelsz!

A cikkünket folyamatosan frissítjük....