Header Ads

Kérlek segítsetek nekem és az édesanyámnak, aki Ebben a súlyos betegségben szenved! Hamarosan Születésnapja lesz és szeretném neki megmutatni, hogy mi az amiért érdemes harcolnia és élnie! Osszátok!

Kérlek segítsetek nekem és az édesanyámnak, aki Ebben a  súlyos betegségben szenved! Hamarosan Születésnapja lesz és szeretném neki megmutatni, hogy mi az amiért érdemes harcolnia és élnie! Osszátok!

Olvassátok figyelmesen K. Mihály segélykérő levelét! Szeretnénk neki és édesanyjának is segíteni, ezért tesszük most közzé a számotokra is.


Sziasztok. Ő az én drága édesanyám.
Sajnos van egy betegsége. Rettentő önbizalomhiánnyal küzd, visszahúzódó természetű, nem bízik senkiben és depresszióval küzd.
Azt szeretném kérni tőletek, hogy akinek kép alapján szimpatikus az édesanyám, egy lájkot vagy egy megosztást nyomjon érte.
Most lesz a születésnapja és meg szeretném neki mutatni, mennyi mindenről marad le ha elzárkózik a külvilágtól.
Köszönöm, ha lájkolod és azt is ha megosztod!
Legyen Szép napotok! Nagyon megindító volt ez a felhívás amit Mihály közzétett! A tiszta és feltétlen gyermeki szeretetnél nem is létezik talán csodálatosabb dolog. Most egy lájkkal vagy megosztással felnyithatjuk egy édesanya szemét, és rádöbbenthetjük arra, hogy nincs egyedül a világban és sok embernek igenis számít! Ne hagyjuk, hogy lemaradjon az élet csodáiról!

NYOMJUNK EGY NAGY LÁJKOT AZ ÉLETRE!!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!