Header Ads

FRISS! A szívprobléma után EZT a durva betegséget állapították még Boros Lajosnál. Egy megosztással kívánunk hatalmas erőt, kitartást és mielőbbi gyógyulást Önnek!Budapest - Nagyon rossz híreket kapott a kórházban Boros Lajos. A rádiós műsorvezetőnek rohamosan fogynak a vörösvérsejtjei, ez pedig arra ad következtetést orvosának, hogy daganatok lehetnek Lajos testében.


Mint már sokan tudják Lajost a szívével műtötték januárban, amikor is beültettek neki egy okos-pacemakert, de kiderült, hogy nem csak ez volt a probléma.


"Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak. Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom, a legjobb kezekben vagyok." –  nyilatkozta Boros Lajos, akinek majd a biopszia után tudnak pontos információval szolgálni.A rádiósra egyébként biztosan vár egy újabb műtét, ugyanis a szívproblémáira nem jelent végleges megoldást a pacemaker. Igen ám, csak ahhoz, hogy meg lehessen operálni, híznia kell, ez viszont nem igazán megy neki. Három hét telt el, és még egy kilót sem sikerült felszednie.

Egy megosztással kívánunk hatalmas erőt, kitartást és mielőbbi gyógyulást! Imádkozunk Önért Boros Lajos úr!