Header Ads

Figyelem!! Senki Ne Álljon Meg Ennek Az Autónak! Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el az én hibám...Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell!

Figyelem!! Senki Ne Álljon Meg Ennek Az Autónak! Veszélyes! Én megálltam jóhiszeműen! Ne kövesd el az én hibám...Kérlek Titeket Osszátok! Erről mindenkinek tudnia kell!Egyik olvasónk kérte a segítségünket, hogy osszuk meg történetét veletek, hogy véletlenül se kelljen senkinek se átélnie azt amit neki kellett.

Kaposvár fele igyekeztem a hétvégén, amikor megláttam ezt az autót az út szélén vesztegelni. A vészvillogója bekapcsolva volt. Nagyon rossz volt az időjárás, gondoltam valami műszaki hibája lehet, segíteni szerettem volna, ezért úgy döntöttem megállok és megkérdezem tudok e valamiben segíteni. Hatalmas hiba volt! Megálltam az autó mögött, ekkor egy roma férfi bukkant, elő a kocsiból.

Aztán megtudtam:

A férfit az ország pontján is látták már felbukkanni Ezzel az autóval. A trükkje, hogy áll az út szélén és megvárja amíg valaki a segítségére próbál sietni, majd pénzt kér azoktól benzinre, mondván, hogy külföldi és pénzre van szüksége, mert kifogyott az üzemanyaga. Ha magától nem szándékozik segíteni az áldozat, akkor jön a keményebb és határozottabb fellépés.

Erőszakoskodni kezdett velem is, amikor közöltem vele, hogy pénzt ugyan nem adok, de szívesen elhúzom őt a legközelebbi benzinkútig!

Ekkor elkezdte nyitogatni a kocsim ajtaját, hogy szálljak ki! Hála isten be volt kapcsolva a központi zár így nem sikerült neki. Azonnal beindítottam a kocsimat és elhajtottam. Mások arról számoltak be, hogy egy nagyobb pengéjű kést is láttak nála, valami katonai féle lehet. Én nem láttam most nála szerencsére.


Vigyázzon mindenki!! NAGYON VESZÉLYES LEHET! Adjátok tovább, még mielőtt valami komolyabb áldozata nem lesz a nagy pénzgyűjtésnek!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több ember értesülhessen róla!