Header Ads

Borzasztó balesetet szenvedtünk a családommal egy száguldozó autós miatt szombat hajnalban! Keressük a KDP rendszámú bordó Mitsubishi Colt-ot, aki Ezt tette velünk! Segítsetek Osszátok!

Borzasztó balesetet szenvedtünk a családommal egy száguldozó autós miatt szombat hajnalban! Keressük a KDP rendszámú bordó Mitsubishi Colt-ot, aki Ezt tette velünk! Segítsetek Osszátok!


2018. március 3-án, szombat hajnalban, borzasztó balesetet szenvedtünk Sopron felé közlekedve a 85-ös főúton, amikor a családommal hazafele tartottunk egy rendezvényről.

Az út is a látási viszonyok is nagyon gyengék voltak. Mi az útviszonyoknak megfelelően haladtunk, bár inkább azt mondanám araszoltunk, amikor velünk szemben közlekedő bordó Mitsubishi Colt jóval gyorsabban közlekedve mint ahogy azt kellett volna megcsúszott, és átsodródott a mi sávunkba. Hogy elkerüljem az ütközést, elrántottam a kormányt, aminek Ez lett a következménye. Nem állt meg a Mitsubishi sofőrje, hanem tovább hajtott a balesetet követően.

Én sajnos nem, de a mögöttünk közlekedő autósnak sikerült megjegyeznie a típusát és rendszámát, igaz csak az egyik felét. Szóval most a KDP rendszámmal kezdődő bordó Mitsubishi Colt-ot keressük, hogy megtörténhessen a felelősségre vonása. Ha bárkinek információja van a gépjárműről vagy tulajdonosáról, kérem azonnal hívja a rendőrséget!

Ezúton szeretném megköszönni azoknak az embereknek a segítségüket, akik vették a fáradtságot és megálltak. Soha nem fogom nekik elfelejteni azt, amit értünk tettek! Kérlek titeket osszátok meg, hátha a közösség ereje által megtaláljuk a bűnöst!

Köszönettel: Varga László

Ha valaki felismeri az autót, kérem hívja a 06-1-421-1800-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!