Header Ads

BORZALOM, ami tegnap délután az M3-as autópályán történt! Kérlek szépen segítsetek ennek a 2 csodálatos árván maradt gyermeknek egy megosztással!
BUDAPEST - Tegnap 2018.03.01-én délután több, mint 17 alkalommal riasztották a mentőket az M3-as és M5-ös autópályán, azonban történt egy különösen súlyos baleset, amikor is kamion ütközött egy személygépjárművel az M3-as fóti szakaszánál.

A személygépkocsit egy nő vezette, aki a helyszínen életét vesztette. Továbbá vele utazott még a két kislánya, akik jelentősebb sérülés nélkül élték túl a balesetet. A két ártatlan gyermek így árván maradt, édesapjuk 2017-ben súlyos betegségben elhunyt.

A két csodaszép kislány Nati és Nóri elhelyezése jelenleg tisztázatlan, ugyanis most a nagynénjüknél vannak, akinél sajnos a rossz anyagi körülményei miatt sokáig nem maradhatnak. A riporterek elmondása alapján a szobában hideg van és nem megfelelőek  a higiéniai körülmények sem.  A Ments Meg Alapítvány (Kapcsolat: mentsmegalapitvany@gmail.com) a mai nap folyamán egy kis tűzifával segíti őket, hogy a gyermekek legalább ne fázzanak.Szerető szülőket, de elsősorban most befogadó családot keresünk a két árván maradt csodálatos gyermeknek. Láthatóan még fel sem fogták, hogy mi történt velük. A helyzet ellenére is próbáltak mosolyogni, nagyszerű lányok. A lányok kiemelkedő sporttornász versenyzők. A nagyobbik kislány Nóri tavaly országos első helyezett lett! A Jó Isten segítse őket útjuk során...

KÉRLEK SZÉPEN OSSZÁTOK MEG, FOGJUNK ÖSSZE ÉS SEGÍTSÜNK ENNEK A 2 CSODÁLATOS GYERMEKNEK, AKIK SZINTE MINDENÜKET ELVESZTETTÉK! SOKKAL JOBB ÉLETET ÉRDEMLENEK!