Header Ads

A szomszéd kihívta magához a rendőrséget, hogy lapátolják el a havat a háza elől - Miután kiértek, elképesztő dolgot műveltek vele!

A szomszéd kihívta magához a rendőrséget, hogy lapátolják el a havat a háza elől - Miután kiértek, elképesztő dolgot műveltek vele!


Mindig felemelő érzés olyan történetet olvasni mint a következő.

Ez arról tesz tanúbizonyságot, hogy igenis vannak még jóravaló, segítőkész rendőrök hazánkban, akiket nem csak az érdekel, hogy a jelvényükkel villogjanak! A szomszédunkban élő idős bácsi mozgássérült. Mi a párommal rokkant nyugdíjasok vagyunk, ezért nem tudtunk neki segíteni, bármennyire is szerettünk volna.

Szegény bácsi egyedül él, nincs neki senkije a közelben, a gyermekei elköltöztek, így nem volt olyan aki segíteni tudott volna a hó ellapátolásában. Gondolt egyet és felhívta a Rendőröket, majd elmesélte nekik, hogy nem tudja eldúrni a havat a háza elől, mert kerekes székes.

Láss csodát a rendőrség a hívást követően pár perc alatt már ott is volt nála és nekiláttak a hó ellapátolásának. Pillanatok alatt akadálymentesítették a terepet a bácsi számára. Miután ezzel végeztek, még az udvaron összehasogattak neki 1 mázsa fát. Mikor mindennel végeztek a idős úr könnyes szemmel köszönte meg a rendőröknek a segítséget! Megható volt látni.

Ezúton szeretném üzenni a rend őreinek, hogy legyenek büszkék magukra, én is az vagyok rájuk és az ország is az lehet, mert amit ma tettek, az EMBERSÉG volt a javából! Szeretném, ha mindenki megosztaná, hogy lássa az ország, milyen igazi tisztaszívű és jólelkű emberek élnek közöttünk!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!