Header Ads

A romániai tragikus balesetben a 2 kislányom is az autóban utazott! Nóra a helyszínen életét vesztette, Csilla életéért jelenleg is küzdenek az orvosok. Hatalmas szükségem lenne a segítségetekre! Kérlek szépen osszátok meg!

A vasárnap 2018.03.04-én történt romániai tragikus balesetben a 2 kislányom is az autóban utazott! Nóra a helyszínen életét vesztette, Csilla életéért jelenleg is küzdenek az orvosok. Hatalmas szükségem lenne a segítségetekre! Kérlek szépen osszátok meg!


"Kedves barátok,  kedves jóravaló segítőkész ismeretlenek!

Bizonyára hallottatok már néhányan a két nappal ezelőtt Romániában történt borzalmas balesetről, melyben három magyar fiatal életét vesztette, ketten pedig súlyos-életveszélyes sérülésekkel fekszenek egy romániai kórházban, életükért még most is küzdenek az orvosok. A legjobb barátom H. Áprád (egyedül neveli őket) lányai síelni voltak, éppen jöttek hazafelé, amikor bekövetkezett az a rémálom, amitől minden szülő retteg, amikor gyermekeit külföldre engedi...Borzalmas autóbalesetet szenvedtek.

A  gyermekek édesanyja 2 éve hunyt el néhány hét alatt lefolyó rákban. - Hogy lehet ilyen igazságtalan az élet, hogy most a lányaival pedig ez történik??? A szívem szakad meg, a barátom romokban van és szüksége van a segítségünkre!


Niki (17) tragikus halálával felfoghatatlan és pótolhatatlan veszteség érte a családot, mindezek mellett Csilla (19) életéért is éjjel-nappal küzdenek az orvosok. Árpinak a Csilláért való küzdelem és a fájdalom mellett most Nóra holttestének hazahozatalával kapcsolatos költségekkel is meg kell birkóznia.. Pontosabban szólva meg kellene birkóznia… A kiutazás, az ottartózkodás és főként a holttest hazaszállítása összesen több százezer forintba kerül, mely sokszorosan meghaladja a Árpi igen korlátozott anyagi lehetőségeit.

Ebben a kimondhatatlanul nehéz helyzetben SZERETNÉNK A SEGÍTSÉGETEKET KÉRNI!

Kérjük, ha módotokban áll, akkor pénzadománnyal segítsetek ennek a csupaszív férfinek, hogy mihamarabb a még életben maradt lánya mellett lehessen és, hogy tragikusan elhunyt Nóra lányát hazaszállíthassák, és meg tudják neki adni a végtisztességet.

Árpival az alábbi e-mail címen keresztül tudjátok felvenni a kapcsolatot, telefonon kérjük senki se hívja, mert így is folyamatosan csörög neki. ( h.arpad@gmail.com)


Kérlek, hogy amennyiben nem áll módodban pénzadománnyal segíteni a családot, úgy egy MEGOSZTÁSSAL segíts, hogy ez a levél minél több emberhez eljuthasson. Minden segítséget előre is hálásan köszönünk a család nevében!

Nyugodj Békében Te Drága Lélek! Egy megosztással fejezzük ki őszinte részvétünket! Hatalmas erőt és kitartást kívánunk kedves Árpád!