Header Ads

A Reálban vásároltam tegnap délután, amikor a pénztárhoz érve csúnyán megalázott a kasszás fiú - majd hívattam a főnökét, aki kinevetett és Ezt mondta....

Egy budapesti REÁL élelmiszerüzletben vásároltam tegnap délután, de olyan dolog történt velem, amit nem tudok magamban tartani! Tette közzé H. Anita a legnagyobb közösségi oldalon.

 A pénztárhoz érve így alázott meg a kasszás fiú - majd hívattam a főnökét, aki kinevetett és Ezt mondta....Elmentem a hozzánk legközelebb eső Reál élelmiszerbe aszokásos heti bevásárlásomat elintézni. A kasszához érve előttem állt a sorban és fizetett a barátnőm, majd amikor az én tételeimmel végzett a pénztáros, egy szó nélkül az utánam következő vevővel kezdett foglalkozni. Kicsit vártam, de miután láttam, hogy még csak rám se akar nézni, megkérdeztem, hogy az 500 Ft-os ajándék utalványt miért nem kaptam meg?

A fiatal kasszás fiú felugrott a helyéről és minősíthetetlen hangon kezdett velem kiabálni. Ekkor közöltem vele, hogy szíveskedjen kihívni a főnököt, mert beszélni szeretnék vele. Mialatt vártam a főnökét, elpakoltam a vásárolt termékeket. A biztonsági őr, aki a kasszánál állt és a barátnőm is fültanúja volt, hogy miként alázott engem tovább ez a pénztáros, miféle minősíthetetlen jelzőkkel illetett szerinte egy rongyos 500 Ft-os kupon miatt. Megérkezett a főnöknő, aki azt ajánlotta, hogy "keres" nekem egy másik 500 Ft-os kupont, de én erre nem tartottam igényt.

Bemutatkoztam a hölgynek, én vagyok a VEVŐ, majd elmondtam neki a problémámat és közöltem vele, hogyha az én alkalmazottam lenne, biztosan elbocsájtanám az állásából!

Az Önök üzlete mellett épült és nyílt nemrégiben egy új Lidl áruház. Az ottani áru kínálat nekem egy ideje nagyon szimpatikus volt, de mint régi vásárló kitartottam az Önök üzlete mellett. Most viszont attól tartok, hogy ez volt az utolsó bevásárlásom ebben az üzletben! Erre elmosolyodott és csak annyit mondott, "Akkor minden jót!" - majd hátat fordított és elment.

Mindezek után én arra fogom biztatni az összes barátomat és ismerősömet, akik szintén itt a környéken laknak, hogy ezt az üzletet messziről kerüljék el! Válasszák helyette vagy a másik Reál üzletet, vagy valamelyik konkurens céget.

Kifejezetten sértőnek és gorombának tartottam ennek a fiatal embernek az összes megjegyzését, aki még azután is utánunk szólt és még durvábban, miután el akartuk hagyni az üzletet és a főnöke is hallotta a kirohanásait. A sorban álló vevők is hallották a lefolytatott párbeszédet, megoszlottak a vélemények. Sokan mellém álltak és azt mondták, minősíthetetlen.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy hozzájuk is eljuthasson ez a történet!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!