Header Ads

Ma 2018.03.02-án 10 milliószoros nap van és este a Szűz jegyében érkezik a mindent elsöprő Telihold! Ezt az energiát használja ki mindenki! Oszd meg, kedveld és minden kívánságod teljesül!

Ma 2018.03.02-án 10 milliószoros nap van és este a Szűz jegyében érkezik a mindent elsöprő Telihold! Ezt az energiát használja ki mindenki! Oszd meg, kedveld és minden kívánságod teljesül!2018. március 2-án éjjel láthatjuk égi kísérőnket 100 %-os megvilágításban, de aki erről lemarad, majd 31-én újból gyönyörködhet Holdunkban.

Március nagyon erős energiával kezdődik, amit mindenkinek érdemes kihasználnia, maga javára fordítania.

Március 2-án, Szűz telihold és 10 milliószoros teremtő nap lesz – hatalmas emelkedésre ad lehetőséget ez a nap – energetikai szempontból.

A szűz jegy: föld minőségű, minden idetartozik ami földies, anyaghoz tartozó. Uralkodó bolygója Merkúr, természetes háza a 6-os.

Szűz telihold: Remek alkalmat ad arra, hogy önmagunkba tekintsünk, és elgondolkodjunk azon, hogy mi akadályoz bennünket az életben. A szűz az összes állatövi jegy legjobb rendszerezője.

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!