Header Ads

EMIATT a VÉRLÁZÍTÓ dolog miatt 2 héten belül el kell adjuk a házunkat! 500 ezer forintot adunk annak a személynek, akinek a megosztásával sikerül vevőt találni rá! Kérlek szépen segítsetek!


Az úgynevezett 'deviza-botrány' a gyermekemék ingatlanját is beszippantaná, ezért el kell adjuk a házunkat, hogy ki tudják fizetni a maradék tartozást és ne vigye el a bank az otthonukat.

Úgy gondoltam, hogy nem hagyhatom, hogy az egyetlen gyermekem és szeretett unokám az utcára kerüljön, ezért meghoztuk ezt a nehéz döntést, kérek szépen minden magyar embert, hogy egy megosztással segítsen, hogy mielőbb elkeljen a ház, ugyanis összesen egy hetünk maradt 2018. március 16-ig! Nagyon szorít az idő! A mi házuk nem elég nagy, hogy 2 család élhessen benne.


500 ezer forint készpénzt adunk annak az illetőnek, akinek a megosztásával sikerül eladni a házunkat a határidőn belül! 

Monoron az Alkotmány utcában családi ház eladó! Teljes belső felújításon esett át,. A fűtésről egy új gázkazán gondoskodik, ami gyorsan fűti fel a lakteret. A házhoz tartozik egy garázs is. A garázskapu elektromosan működik. Az udvar nagyon szép, rendezett. A konyhához egyedileg tervezett bútor tartozik, ami a vételár részét képezi.

Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk a férjem e-mail címén , ahol a telefonszámunkat is meg tudjuk majd adni, további egyeztetés céljából. (szabo.gabor@gmail.com)

Tisztelettel:
Szabóné Lengyel Mária

Tehát 500 ezer forint jár annak a magyar embernek, akinek a megosztásával elkel a ház! Sok sikert kívánunk, mi egy megosztással biztosan hozzájárulunk a sikerhez! Sok szerencsét kívánunk!