Header Ads

DRÁMA! Ez a 2 hős rendőr szolgálati idő után mentette meg az életét a 88 éves Bissei néninek! Egy megosztással fejezzük ki elismerésünket! GRATULÁLUNK!

2018. 02.23-án pénteken reggel 2 szolgálatát éppen befejező rendőr mentette meg az életét a 88 éves Bissei néninek. A nyugdíjas hölgyről azt kell tudni, hogy 10 éve mindig kint ül a háza előtt, ő a falu szeme és füle. De nem ám az a pletykás fajta. Mindenki nagyon szereti őt, nagyon jó egészségnek örvend, folyamatosan tesz-vesz a ház körül, birkákat és tyúkokat is tart még.

Azonban tegnap reggel ez nem így volt. H. István kollégájával reggel 8-kor leadták a szolgálatot és hazafelé tartottak, amikor István főtörzsnek feltűnt, hogy Bissei néni nem ül a ház előtt. A szomszéd éppen kint volt a ház előtt és megkérdezték, hogy látta e esetleg a nyugdíjas hölgyet.

Elmondása alapján előző nap este még a Bissei néni szokás szerint jött ment a ház körül. Ezért gondolták, hogy bekopognak hozzá, ugyanis nagyon jó viszonyban vannak vele, bár Bissei néninek mindenkihez van 1-2 kedves szava....de a hölgy nem nyitott ajtót. H. István főtörzs ezért benyitott az ajtón és meglátta, hogy a néni a földön hever mozdulatlanul.

"Felébresztettük,de beszélni nem igazán tudtunk vele. Majd az ágyra fektettük és több rétegben betakartuk, majd azonnal hívtuk a mentőket."

A rendőr páros a házban lévő fatüzelésű kályhába is tüzet rakott, a kinti fészerből hordtak be a fát, majd még egy finom teát is főztek az idős néninek. A mentők ezek után nemsokkal a helyszínre érkeztek majd továbbra kivizsgálásra kórházba szállították a nőt.

Azt gondolom, hogy a két szolgálaton kívüli rendőr emberségből csillagos ötösre vizsgázott! Vajon hány lájkot és megosztást érdemel ez a 2 hős rendőr? Sok ilyen rendőrre lenne még szüksége hazánknak!

 Egy megosztással fejezzük ki elismerésünket! GRATULÁLUNK!