Header Ads

Borzalom, ami az egyetlen kiskutyámmal történt! 100 ezer forintot adok annak, akinek a megosztásával sikerül őt megtalálni! Könyörögve kérlek segítsetek, amíg nem futunk ki az időből!Szűcs Ágnes tegnap este tette közzé kétségbeesett felhívását a legnagyobb közösségi oldalon:

"Sziasztok! Könyörögve kérlek benneteket, hogy segítsetek! Tegnap este 2018.02.22-én 19:00-kor beugrottam egy Balaton utcai non-stopba Budapesten vizet venni, mindössze 1-2 percbe telt és mire visszaértem valaki elvitte az én drága egyetlen Mollymat. Mindig olyan helyet választok lehetőleg, ahol közterület megfigyelő kamera van elhelyezve, de jelen esetben az üzletnek is ki volt rakva egy. Hatalmas szerencsétlenségemre, mint utólag kiderül nagyon naiv voltam, ugyanis az üzletnek nem működik a kamerája már évek óta, ahogy a tulajdonos mondta "csak ijesztésnek" van kitéve. A közterületesek ma reggel egy "sajnos nem segíthetünk-kel" elküldtek a fenébe....

Mindenhova együtt megyünk az én mindenemmel, soha semmi baj nem történt. Most márciusban lesz 1 éves. Könyörögve kérlek segítsetek megtalálni! 100 ezer forintot ajánlok fel annak a segítőkész embernek, akinek a megosztásával sikerül megtalálnunk őt. A rendőrség szerint nem egyedi az eset, valószínűleg egy bűnszervezet áll mögötte és napokon belül eladásra kínálják majd az én Mollymat. Az ország bármely pontján felbukkanhat a "kedves" eladó.

Mellékelek egy képet is Mollykámról,amit néhány napja készítettem, biztosan fel fogjátok ismerni! Akinek volt már háziállata az tudja, hogy mit jelentenek ők számunkra és milyen fontosak az életünkben.
Önnek csak egy kattintás, de nekem egy újabb remény, hogy viszont lássam a legfontosabb dolgot az életemben! Hálásan köszönök mindennemű segítséget!

Szűcs Ágnes
szucsagnes@gmail.com