Header Ads

Kétségbeesett anyaként könyörgöm Segítsetek! Ő az én tündérkirályfim Lacika, aki sajnos súlyos beteg! Minden napunk egy harc az életben maradásért! Most hatalmas szükségünk van rátok! Osszátok!

Kétségbeesett anyaként könyörgöm Segítsetek! Ő az én tündérkirályfim Lacika, aki sajnos súlyos beteg! Minden napunk egy harc az életben maradásért! Most hatalmas szükségünk van rátok! Osszátok!

A tündérkirályfit Lacikának hívják.

Az édesanyja a 35 héten rutin vizsgálatra ment, ahol kiderült hogy az egyik baba halott volt. Hihetetlen gyorsan kiemelték a 2 babát, de Lacikának leállt a légzése, és amikor megpróbálták újra éleszteni, agyvérzést kapott, a mája a veséje és a tüdeje pedig bevérzett.

A kisfiú hónapokig lélegeztető gépen volt. Eközben kilyukadt a bele, így sztomazsákot kapott. Az anyuka otthon díalizálja a kicsit 4 óránként szonda segítségével. Sajnos szinte napi szinten történik valami, amiért be kell vinni a kórházba a kicsit. A családnak se jogosítványa se kocsija a betegszállítók nem foglalkoznak velük taxival hordják be Lacikát.

A kisfiú vissza van maradva mind testileg mind szellemileg. Az újabb beavatkozáshoz el kellene érnie a 10 kilót. Legalább heti 4 alkalommal a kisfiút fejlesztő foglalkozásokra kell vinni " első alkalom ingyenes a 2-ért fizetni kell és ennek az ára óránként 4000 forint.

A család transzplantációra vár, de a kisfiú nincs 10 kg sajnos még és sokba kerülnek a speciális ételek számára. Kaptak nemrég önkormányzati lakást de az sajnos felújításra szorul.

Aki bármiben tud Lacikának és családjának segíteni, az kérem tegye meg minél hamarabb, mert most igazán minden perc számít!Az adomyányokat:
Rakonczai László UniCredit Bank Hu 77 109 18001 00000049 4665008-ra lehet küldeni. A család Budapest 4. kerületében él.

Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás! Köszönjük! Ők amolyan igazi, jóravaló, becsületes, és végtelenül szerény emberek. Akik maguktól nem kérnek.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!