Header Ads

FIGYELEM! Vasárnap este (2017.12.03-án) Telihold, ami Szuperhold is lesz egyben! Elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Figyelem!! Vasárnap este (2017.12.03-án) Telihold, ami Szuperhold is lesz egyben! Elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!A hold 14 százalékkal nagyobb és 30 százalékkal fényesebb lesz, ami hasonlóan látványos jelenség, mint a 2015. szeptember 28-án Magyarországról is látható vérhold. Bár szuperholdak minden évben jelentkeznek, most a földközelség miatt úgynevezett szuper-szuperholdat láthatunk, amilyet legközelebb 2034-ben lehet majd megfigyelni.

Vasárnap a Nyilas jegyében alakul Telihold, ami szuperhold is lesz egyben. Témáját tekintve vágyaink és a rendelkezésre álló lehetőségek ellentétét hozza napvilágra.Megtapasztalhatod, hogy nem csak a földi igények kielégítése fontos, hanem a lelki egyensúly elérése is. Most képes leszel sorsodon is fordítani. A Bika stabil, nem szereti a változást. Ezzel szemben a Nap a Skorpió jegyében áll, a stabilitást a birtoklásban keresi. Ehhez viszont a legtöbb esetben elengedések, átalakulások szükségesek.Minden, amit ellenségnek veszünk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.


A szuperhold most vasárnapra esik, ami alapjaiban is elképesztő energiákkal szokott megmozgatni mindent bennünk és körülöttünk már jóval előtte és utána is! Ha eljön az este, akkor láthatjuk igazán a Szuperholdunkat, mivel remélhetőleg tiszta idő lesz szerte.


Ne feledd! A 2018-as évben sok szerencse vár, ha megosztod! Nézzétek meg ezt a pazar szemléltető videót ti is!