Header Ads

VILÁGSZENZÁCIÓ!! Hatalmas elismerés és boldogság érte Hosszú Katinkát! Szívből Gratulálunk neki! Egy ország büszke rá! Támogassuk mi is Őt sok szívecskével!


VILÁGSZENZÁCIÓ!! Hatalmas elismerés és boldogság érte Hosszú Katinkát! Szívből Gratulálunk neki! Egy ország büszke rá! Támogassuk mi is Őt sok szívecskével!Hosszú Katinka nyerte a tokiói világkupa második napján a 100 méteres női vegyesúszást. A FINA hivatalos oldala szerint ez volt a magyar úszó pályafutásának 250. aranyérme a világkupában.

Egyszerre elképesztő és tiszteletre méltó amit Katinka eddig produkált:
A nemzetközi szövetség híre szerint a 2012 óta tartó sorozat megszerezhető 368 aranyérméből Hosszú Katinka 250-et vihetett eddig haza. Ennek pedig nincs párja, sőt jó ideig nem is nagyon lesz.
A magyar úszónő a japán Rikako Ikeet és az ausztrál Emily Seebohmot előzte a dobogón. Hosszú Katinka ideje 57.38. 200 m háton 2:03.56-tal lett harmadik az ausztrál Emily Seebohm (2:01.98) és az amerikai Regan Smith (2:02.23) mögött.

Harmadszorra a 100 m pillangó döntőjében úszott, ahol a nyolcadik (59.62 mp) helyen végzett. A győzelmet vk-rekorddal (55.07) a svéd Sarah Sjöström szerezte meg, aki vezet a vk pontversenyében.

A többi magyar közül 400 m vegyesen Bernek Péter 4:03.38 perccel a második, Verrasztó Dávid 4:03.72-vel a harmadik lett, míg a szám olimpiai bronzérmese, a japán Szeto Daija 3:57.66-tal, új vk-rekorddal lett első. Kapás Boglárka 400 m gyorson volt érdekelt, s 4:00.09 perces eredménnyel a második helyen ért célba. A vk-sorozat a hétvégén Szingapúrban zárul.

Katinka e nemes apropó alkalmával köszöni meg a támogatást és küldi minden rajongójának az alábbi üzenetet:

"Hálás vagyok, hogy ezt átélhetem hazámban, hogy ilyen sokan biztattok és kiálltatok mellettem az évek során. Én a továbbiakban is megteszek minden tőlem telhetőt, hogy büszkévé tegyem az országomat és továbbra is rászolgálhassak a bizalmatokra."- Nyilatkozta Katinka

Mi teljes és tiszta szívből gratulálunk Hosszú Katinkának! Példátlan és fantasztikus amit Magyar sportolóként véghezvitt és visz! Kijelenthetjük, hogy párja nincs a világon! Minden elismerésünk és további sok sikert kívánunk neked Katinka! Hajrá! Hajrá Magyarország!
Forrás