Header Ads

Szombaton elhagyott minket a szépséges kis Bettinánk, azóta szívszakadva keressük! Kétségbeesve kérünk mindenkit, aki tud egy Megosztással segítsen nekünk! Köszönöm! - Az édesanya


Szépen kérünk mindenkit! SEGÍTSETEK! Szombaton ment el otthonról, és most nem tudja senki, hol lehet a 15 éves kislányunk! Kétségbeesve kérünk mindenkit, aki tud egy Megosztással segítsen nekünk! Köszönöm!


A rendőrség tájékoztatása szerint a 15 éves Chovan Bettina november 11-én a budapesti XVI. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért a család és a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Chovan Bettina körülbelül 176 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, félhosszú fekete hajú. Eltűnésekor fekete kabátot, fekete farmernadrágot és fekete tornacipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Chovan Bettinát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

"Kérjük OSSZÁTOK! Minden megosztás, minden figyelő szem sokat jelenthet most, hogy hazatérhessen a kislányunk! A Chovan család nevében is hálásan köszönjük mindenkinek!" - Az édesanya
Forrás