Header Ads

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen megaláztatást kell átéljünk nekem és a családomnak, mint amit a Ryanair tett velünk! Kérlek szépen segítsetek egy megosztással!


Soha nem szoktam ilyen célra használni a social mediát, most viszont muszáj megtennem. Köszi ha tudtok segíteni!
2017.nov. 4. 16:55 Barcelona- Budapest Ryanair járat A családommal utaztam (volna) haza, már a gép feldélzetén voltunk. Apukám szeretett volna feltenni egy nejlon szatyrot a fenti csomagtárolóba, mire az egyik stewardess meglehetősen goromba stílusban közölte vele, hogy nem teheti fel oda azt szatyrot. Papa visszakérdezett teljesen normális hangon, hogy miért nem, mire a nő közölte vele ordítva, hogy kell a hely más csomagjainak, és azt ő dönti el, mit hova lehet tenni, nem pedig az utas és nem igaz, hogy ezt nem érti meg.

Ekkor közbeszóltam, mondtam a stewardessnek, hogy nem beszélhet ilyen stílusban az apámmal, és ha akar valamit, kérje normálisan. A korábbival megegyező ordítós hangnemben közölte velem, hogy ő itt dolgozik, én pedig foglalkozzam a magam dolgával, majd tovabb folytatta az apámmal való bunkó stílusú beszédet. Ritkán hoznak ki a sodromból így, azt találtam neki mondnani, hogy "we pay for your fucking service, so you can not talk to my father like that" 😊 mi fizetünk ezért a kibaszott szolgáltatásért, tehát nem beszélhet így az apámmal). Erre azt mondta nekem a "hölgy" hogy hívja a vezető légiutas kísérőt és a biztonságiakat, mert én őt inzultáltam.

Odajott a vezető flight attendant, aki szintén ordítva közölte velem, hogy nem beszélhetek így és le fognak szállítani a gépről. Ekkor még nem gondoltam, hogy ez tényleg így lesz. Eltelt vagy 15 perc, a pilóta bemondta hogy elnézést a várakozásért, "we have some issues". A stewardess és két fegyveres rendőr egyszercsak odajött és közölték velem, hogy szedjem le a táskám, és lekísérnek a gépről. Mint kiderült, kitöltöttek egy teljesen hamis jegyzőkönyvet a történtekről, engem nem hallgattak meg, a pilotát baromira nem érdekelte az egész, míg vártam csak annyit hallottam hogy a két stewardess azt hajtogatja hogy "she insulted me several times".


A rendőrök lekísértek, ők sem értették a helyzetet, és amúgy elnézést is kértek és szerettek volna segíteni új járatot találni. Végül holnap reggel Wizz Airrel megyek haza egy elég jelentős plusz összegért. Nagyon bánom, hogy nem vettem videóra ezt az egészet, egyszerűen szürreális volt. Nem értem az egész indítékot egész egyszerűen. Ha valaki, aki a gépen utazott és tanúskodna a látottakról, ne habozzon megkeresni, bár tudom utólag ez szint esélytelen, de köszi, ha megosztjátok!!!