Header Ads

SOS! Rémálom! Segítsetek felébredni! Ez a nő, a "bébiszitterünk" ellopta a kis Ricsikénket! A rendőrség keresi, de eddig mindhiába! Könyörgök segítsetek Ti is egy megosztással! Köszönjük!

SOS! Rémálom! Segítsetek felébredni! Ez a nő, a "bébiszitterünk" ellopta a kis Ricsikénket! A rendőrség keresi, de eddig mindhiába! Könyörgök segítsetek Ti is egy megosztással! Köszönjük!


A következő történetet egyik olvasónk osztotta meg! Nagyon szeretnénk neki segíteni, ezért változatlan formában tesszük most közzé a számotokra!

"SOS!!!!!Kedves mindenki! 2 napja, hogy eltűnt a kis Ricsikénk otthonról (Győr) és teljesen össze vagyok, vagyunk törve a feleségemmel! Legutolsó információnk, hogy a bébiszitterrel volt itthon, mikor nyugodt tudattal ott hagytuk vele, (2017.november 9.) de 2 napja semmi információnk róluk! SEMMI! Értetlenül állunk az eset előtt, mert hónapok óta alkalmazzuk a hölgyet és eddig megbízhatónak bizonyult. A rendőrségi feljelentést természetesen már aznap este megtettük a Győr - Moson - Sopron megyei Rendőr Főkapitányságnál! Eleddig semmi előrelépés az ügyben és már nem bírjuk ép ésszel! Minden eszközt és lehetőséget megragadva most a közösség erejéhez szeretnénk fordulni! Könyörgök segítsetek!!"

Ricsikénk, teljes nevén Szabó Péter Richárd 7 éves és eltűnése estéjén a képen is látható világoskék pólót és sötétkék melegítő alsót hordott!


A "felügyelője" Gyenei Sára, információnk szerint 25 éves, barnás szőkés haja van, kicsit molett testalkattal rendelkezik kb 165 cm magas. Csak az alábbi képet tudjuk róla mutatni. Neki is nyoma veszett, felkerestük a családját de ők se tudnak róla semmi érdemi információt!Ez kész rémálom! Könyörgök, hisz most nem tudok mi más tenni! Egy Megosztással segítsetek! Hátha látta valaki vagy felismeri őket az országban! Akárki látta őket vagy információja van, az kérem a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányságnál az alábbi elérhetőségek egyikén jelentheti!

Cím: 9024 Győr, Szent Imre u. 2-4
Telefon: 96/520-000
E-mail: gyormrfk@gyor.police.hu
Hálásan köszönöm mindenkinek!
Szabó Attila (édesapa)

Arra kérünk mindenkit Osszátok, hogy minél hamarabb megtalálhassuk Ricsit! Minden perc számít! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!