Header Ads

Ő Bálint egy gyermek édesapja, aki a ma reggeli tragikus autóbalesetben életét vesztette! Megható posztban búcsúzik tőle felesége!

Ő Bálint egy gyermek édesapja, aki a ma reggeli tragikus autóbalesetben életét vesztette!  Megható posztban búcsúzik tőle felesége!


A ma hajnali órákban szörnyű tragédia történt a fácánkerti kereszteződésnél. A balesetet vélhetően az okozhatta, hogy a menetrend szerint közlekedő busz nem adta meg az elsőbbséget a személyautónak.


A becsapódás akkora volt, hogy lyukat ütött a busz oldalán - hangzott el az RTL Klub híradójában. A személygépkocsiban hárman utaztak, az egyik súlyos sérült magától ki tudott szállni, a másik két utast a tűzoltók szabadították ki. Az autó vezetője a helyszínen elhunyt - közölte a rendőrség.

A legfrissebb információk szerint a sofőr egy 31 éves megyei II. osztályban szereplő focista volt, egy gyermek édesapja.


Az információkat azóta a megyei II. osztályban szereplő Aparhanti SE játékos-edzője, Minker Endre is megerősítette. Czékmány Bálint idén nyáron igazolt az aparhanti együttesbe, melyben a mostani szezonban 5 mérkőzésen 6 gólt szerzett. A megyei focibajnokságok egyik legeredményesebb játékosa volt. A labdarúgó szövetség adatbankja szerint 232 mérkőzésen 254 gólt szerzett.

Így búcsúzott tőle felesége közösségi oldalán:


Egyetlen Szerelmem, drága Férjecském, pici fiúnk édesapukája elmondhatatlanul hiányzol nekünk! Felfoghatatlan ami veled történt! Az angyalok vigyáznak már Rád! Szívemben örökké élsz, míg élek! Ha a kisfiúnk felnő elmesélem neki milyen odaadó apukája voltál és mennyire szeretted őt! Büszkén fog Rád emlékezni! Örökké szeretünk és sohasem feledünk!!! Nyugodj békében drága szívem!


Őszinte részvétünk a családnak! Sok erőt és kitartást kívánunk!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!