Header Ads

Ő az a 15 éves lány, aki a kuka mellett hagyta újszülött gyermekét meghalni! Ti mit gondoltok, milyen büntetés lenne megfelelő a számára?

Ő az a 15 éves lány, aki a kuka mellett hagyta újszülött gyermekét meghalni! Ti mit gondoltok, milyen büntetés lenne megfelelő a számára?Azt kiabálták, hogy hívjam a rendőröket – mondta a Borsnak a bolt alkalmazottja, Pankotai Anita.

– Nem mertem megnézni, de a többiek elmondása alapján a baba teljesen meztelenül feküdt a házfal és a ruhaadományoknak fenntartott fehér konténer között. Szerencsétlen kislányról még a köldökzsinórt sem vágták le rendesen – emlékezett vissza Anita, aki egyből értesítette a rendőrséget.
– Felfoghatatlan tragédia történt, senki sem érti, hogy az anyja miért nem adta le a csöppséget a kórház elé kihelyezett „krízisinkubátorba”. Névtelenül megtehette volna – tette hozzá letörten a fiatal nő, akit egyébként tanúként hallgattak ki.

A nyomozók késő éjszakáig vizsgálódtak, sátorral takarták le a helyszínt
A nyomozók késő éjszakáig vizsgálódtak, sátorral takarták le a helyszínt © mti A zsaruk pillanatok alatt kiértek a helyszínre, s a hosszas, éjjel fél kettőig tartó helyszínelés után csaknem harminc tárgyat vittek magukkal vizsgálatra. A Bors értesülései szerint a csecsemő még élhetett, amikor az anyja lemondott róla és magára hagyta a hideg kövön.

Azt hogy a pici élve született-e, egyelőre nem tudni. Információink szerint ugyanezen a napon a szülészetről távozott egy kamasz lány, ám azt, hogy véletlen egybeesésről van-e szó, lapzártánkig szintén nem derült ki. A csecsemőre rátaláló család tagjai még a rendőrök megérkezésekor is szinte sokkos állapotban voltak.

Az asszony gyermekeivel azonnal a közeli boltba rohant, hogy segítséget kérjen. Azt, hogy ki hagyhatta ott a gyermeket, nem látták ugyan, ám lapunknak egy furcsán viselkedő fiatalról beszéltek, aki abban a pillanatban, hogy ők a boltba beléptek, elsietett a helyszínről.

Nagy erőkkel nyomoznak utána, de cikkünk megjelentéig még nem akadtak a nyomára. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.


Az első számú gyanúsított a képen szereplő lány. Ha beigazolódik hogy ő volt, akkor 19 éves börtönre számíthat.Ti milyen büntetést szánnátok ennek a lánynak? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Írjátok meg kommentben! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!