Header Ads

MOST ÉRKEZETT!! Hamarosan mindenki megkapja a 10 ezres karácsonyi ajándék Erzsébet utalványt! Pontosan ekkortól kezdik az utalványok postázását! Erről mindenkinek tudnia kell!

MOST ÉRKEZETT!! Hamarosan mindenki megkapja a 10 ezres karácsonyi ajándék Erzsébet utalványt! Pontosan ekkortól kezdik az utalványok postázását! Erről mindenkinek tudnia kell!A kormány az elmúlt évhez hasonlóan az idén is minden nyugdíjasnak, illetve nyugdíjszerű ellátásban részesülő polgárnak biztosít 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt – jelentette be Balog Zoltán szerdán Budapesten.

Az emberi erőforrások minisztere sajtótájékoztatóján elmondta: mintegy 2,7 millió ember részesül a juttatásban, mindazok, akik 2017 decemberéig nyugdíjba mentek, vagy mennek; a juttatást a gazdaság jó állapota teszi lehetővé.


A miniszter emlékeztetett arra, hogy a nyugdíjkiegészítéssel és nyugdíjprémiummal növelt novemberi nyugdíjak postázása jelenleg is zajlik, november 24-én pedig megkezdődik az Erzsébet-utalványok postázása. Az utalványt várhatóan még az ünnepek előtt kézhez kapja minden belföldi nyugdíjas – tette hozzá a miniszter.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!