Header Ads

Ma a vonaton ülve, egy süketnéma lány mindenkinek adott egy papírt...5 perccel később olyan történt amire végképp nem számított senki! Ez képtelenség....

Ma a vonaton ülve, egy süketnéma lány mindenkinek adott egy papírt...5 perccel később olyan történt amire végképp nem számított senki! Ez képtelenség....

Az alábbi bejegyzést egyik olvasónk, tette közzé az egyik facebook csoportban. Valóban ilyenek lennénk?

Sziasztok.

Épp a vonaton ülök és az imént egy hallássérült fiatal lány adott egy kis papírt mellé egy tollat. A papírra az volt írva "hallássérült vagyok kérem segítsenek 300 FT-al"...a vonaton végigment, kiosztotta a lapokat majd visszament a vonat végébe. Mikor hozzám ért, nagylelkűen nem 300-at hanem 500 FT-tal segítettem amit hálája jeléül meg is köszönt.

Felálltam a helyemről fogtam magam és utána mentem nézve, hogy hány ember ad oda neki olyan "hatalmas nagy összeget"...300FT-ról van szó nem pedig 1000-ről.

Hihetetlen, hogy az emberek ilyenek legyenek. Rajtam kívül egy szintén hallássérült fiú egy 1000-est adott neki. Nekem senki ne mondja azt hogy nincs 300FT-ja mert az hazudik. Kedvességem jeléül megkaptam a tollat és egy hálás Köszönömöt jelbeszèddel.

Ám az igazi döbbenet akkor következett, mikor jött visszafele és a két kocsi között jól hallhatóan megcsörrent a telefonja és beleszólt, hogy "Halló, ki az?" és elkezdett telefonálni..! Akkor már nyilván valóvá vált a dolog: Itt egy ordas nagy ÁTVERÉSNEK vagyok a szemtanúja.. Majd a lány ezután letette és elindult a következő vagonba.. Lehet rosszul tettem, de akkor és ott csak annyit tudtam csinálni, hogy utána kiabáltam, hogy "csezd meg a pénzed, nem is vagy süket" és mérgesen vissza mentem a saját fülkémbe. 

Döbbenet milyen emberek vannak!

Ezzel visszaélni! És ez ugye csak amit itt és most látok, kitudja még naponta hányszor és melyik járaton játssza el ugyanezt..! Ezt csak azért írtam, hogy vigyázzatok, hogy kinek is adakoztok! Szomorú, de tényleg ilyen aljas mocskos módszereket is képesek kijátszani egyes emberek az anyagi haszonszerzés reményében..!


Segítsetek Ezt osztani, hogy minél több embert elérjen ez a történet. Erről az aljas módszerről valóban mindenkinek tudnia kell!

Nyárfádi Katalin

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalójá