Header Ads

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja! Most pozitív irányba változtathatsz a sorsodon! Így teremthetsz ezen a nagy erejű napon és veheted kezedbe az életed feletti irányítást!

Ma van az év utolsó tízmilliószoros napja! Most pozitív irányba változtathatsz a sorsodon! Így teremthetsz ezen a nagy erejű napon és veheted kezedbe az életed feletti irányítást!

A tibeti hagyomány szerint az első holdhónap 15. napja, a negyediknek a 15. napja, a hatodiknak a 4. napja, valamint a kilencediknek a 22. napján hat minden gondolatod és érzésed tízmilliószoros erővel ami pontosan november 10-én, pénteken következik be azaz ma.

Ezen a napon lehetőség van arra, hogy elengedj minden olyan régi mintát, amik nemcsak, hogy nem segítik fejlődésedet de akadályát is képezik annak, hogy új energiákat fogadj be életedbe, olyanokat amik segítenek a jó irányú változásban. A mai nap arra is lehetőséged van, hogy kigondold, milyen a teljes, bőségben és vidámsággal teli létezés számodra itt a földön és meg is tudod teremteni azt a gondolataid segítségével!

Ilyenkor nincs más dolgod, mint arra összpontosítani, amit meg szeretnél teremteni a saját életedben. Fontos, hogy ne az járjon a fejedben, amit el szeretnél kerülni, vagy amitől tartasz – hanem éppen az ellenkezője! A tízmilliószoros napok arra is kiválóan alkalmasak, hogy megszabadulj a negatív viselkedésmintáktól; lezárhasd, ami már nem a fejlődésedet szolgálja; illetve belevágj valami újba.

A tízmilliószoros napokon ezen a négy módon teremthetsz:

1.Tetteiddel
Figyelj, hogy ma (persze ne csak ma) mindenkivel úgy bánj, úgy viselkedj, ahogy azt szeretnéd, hogy veled is bánjanak.

2.Gondolataiddal
Törekedj pozitív gondolatokra. A problémáknál se ess kétségbe: ismerd fel az erődet, hiszen megvan a képességed arra, hogy minden akadályt megoldj, és a gondokat feladatként kezeld, amik megoldása mindig lehetséges. Képzeld el a sikert és a kívánt eredményeket!

3.Szavaiddal
Beszélj magadról pozitívan. Saját helyzetedet írd le pozitív szavakkal. A panaszkodás, a magunkról áldozatként beszélés ma tilos! Nem a körülményeid áldozata vagy! A teremtő erő benned is éppúgy ott van, mint az Univerzum összes élőlényébe. Tanuld meg, hogy körülményeidet Te alakítod. Mindig van választásod!
Használj pozitív megerősítéseket!

4.Érzéseiddel
Érezd jól magad. Legyél hálás. Mindegy miért. Érezd magad úgy, mintha álmaid máris valósággá váltak volna. Legyél a legboldogabb ember ma a világon! A döntés a tiéd. És az igazi hatalmad abban rejlik, hogy irányítani tudod érzéseidet, mentesülve a külvilág történéseitől.Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy sorsunkat új, pozitív irányba tereljük. Természetesen mindenkinél más az, amit el szeretne érni, amit meg szeretne teremteni. Mérd fel, mi az, ami NEKED segít a te célod elérésében és tedd meg azt.

2018-as 10 M teremtő napok:

március 2
május 29.
július 16.
október 30.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!