Header Ads

Ma reggel váratlanul 7.30-kor Ismeretlen hívószámról egy férfi hívott, aki közölte, hogy a Szerencsejáték Zrt nevében keres. Könyörgöm Osszátok Ezt meg és nagyon figyeljetek Ti is!

Ma reggel váratlanul 7.30-kor Ismeretlen hívószámról egy férfi hívott, aki közölte, hogy a Szerencsejáték Zrt nevében keres. Könyörgöm Osszátok Ezt meg és nagyon figyeljetek Ti is!Egyik olvasónk küldte el szerkesztőségünkbe az alábbi írást, melyet most változtatás nélkül közölünk veletek. Figyelmesen olvassa el mindenki, mert nagyon fontos a mondanivalója!

Ma reggel 7.30-kor Ismeretlen hívószámról felhívott egy férfi, aki közölte, hogy a Szerencsejáték Zrt nevében keres. Egy sorsoláson vettek részt a telefonszámok, ahol több tárgyi nyeremény mellett pénznyeremények is voltak és én a pénznyeremény egyikét nyertem meg 115000 Ft összegben. Annyit kellene tennem,hogy most azonnal elmegyek egy bank automatához és az Ő általa megadott kóddal belépek a számlámra, így a nyereményem azonnal jóváírásra kerül a számlámon. Kinevettem és közöltem,hogy nem kérem ezt a nyereményt. Erre meglepődve visszakérdezett, hogy NEM??Megerősítettem, hogy nem,erre azonnal kilépett a vonalból.

Hallottunk már olyanról is, akit a Szerencsejáték Zrt vagy a Telekom nevében kerestek fel. A nyert összegek eltérőek, de a módszer ugyanaz. Vigyázzatok!


Kérlek osszák, osszátok meg az írásomat, mert szerintem biztos, hogy egy csalóval beszéltem! Ily módon hozzáférhet a bankszámláinkhoz és az ott nyilvántartott összeghez,adatainkhoz.Senki ne engedje magát becsapni!!! Köszönöm.

Vénissné Bacsa Katalin

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!