Header Ads

" Kedves " jelenleg ismeretlen személy! Te, aki így kihasználtad, hogy az ATM hibásan működött és elloptad az összes pénzemet! Ezt üzenem a Neked! Osszátok!

" Kedves " jelenleg ismeretlen személy! Te, aki így  kihasználtad, hogy az ATM hibásan működött és elloptad az összes pénzemet! Ezt üzenem a Neked! Osszátok!

Kedves jelenleg ismeretlen személy!

Egy hete szerdán, pontosabban 09.06-án 16:50 perckor, mikor próbáltam a kiskunfélegyházi buszpálya udvarnál lévő automatából pénzt levenni, az első alkalommal sikertelen volt. Majd megpróbáltam még egyszer, azt igaz jóváírta a számlámon, ( anyukám 2 héttel ezelőtt ugyanígy járt az automatával, úgy gondoltam velem is ez történt, hogy a pénzt levonta, de nem adta ki ) de valami rendszerhiba végett később adta ki a pénzem, de nem vártam eleget.

De TE abban az adott pillanatban ott voltál és szépen körülnézve odanyúltál és elvetted a pénzt, igaz emberek nem látták, de azt a hibát szerencsémre elkövetted, hogy a pénzt a kamera felé fordulva tetted el a pulóvered zsebébe. Mielőtt mindez megtörtént volna, a buszváróban kóboroltál, sőt még az információs pultnál is vártad a segédkező fiatal embereket, de pechedre nem voltak ott és nagyon szépen nézelődtél pont a kamera felé, ahol látszódik a kihelyezett kamera felvételen az arcod, SŐT ez ügyben is el kell keserítselek, de olyan éles a felvétel, hogy ha most látnálak az utcán egyből felismernélek!

A kamera felvételeit még nem kaptam meg, de már láttuk!
A feljelentést megtettem!
A személy ismertetői:
⚪40-50 év közötti férfi
⚪kopasz
⚪nagyobb darab (110-120kg)
⚪érdekes sántító járása van.

Aznap egy fekete pulcsit viselt a hátán zöld mintával, egy kopott farmer nadrágot, aminek a vége csupa rojt volt hátul a sarkánál és egy barna bőrhatású cipőt viselt!

A megosztásokat köszönöm!Igazából egy névre van már szükségünk, mert már csak ez hiányzik a pontos beazonosításhoz! Kétlem, hogy fogja magát és magától bemenne a rendőrségre azáltal, hogy a megosztásokkal próbálunk segítséget kérni a környékbéliektől és a Félegyházi lakosoktól!

Ezt a történetet, Cseri Alexandra tette közzé, közösségi oldalán!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket!