Header Ads

Gyomorforgató eset! Mi történhet meg napjainkban, hazánkban? Egy 50 Ft-os hagyma miatt büntette meg a NAV az idős nénit! Figyeljétek mekkora bírságot kapott:

Gyomorforgató eset! Mi történhet meg napjainkban, hazánkban? Egy 50 Ft-os hagyma miatt büntette meg a NAV az idős nénit! Figyeljétek mekkora bírságot kapott:

Hatalmas felháborodást keltett az alábbi eset! Mondanom se kell, egy ország unszimpátiáját váltotta ki.

Egy idős néni éppen összepakolta már a portékáját és ballagott volna haza, amikor egy hölgy utána rohant és leszólította őt, hogy legyen kedves adni neki 1 db hagymát. Az idős nénike természetesen jó szívvel adott a hölgynek egyet, majd a hölgy megkérdezte, hogy mivel tartozik?

“Ugyan már, semmivel nem tartozik lelkem.” de a nő kötötte az ebet a karóhoz és mondta, hogy ingyen nem hajlandó elfogadni. “Rendben akkor adjon 50Ft-ot!” Felelte a néni és a nő eleget is tett, majd előkapta NAV igazolványát és bejelentette neki, hogy ellenőrzés volt és legyen kedves vele fáradni, ahol megírják a jegyzőkönyvet. Mint utólag kiderült 300.000 Forintra bírságolta az Adóhatóság a szerencsétlenül járt ‘adócsaló’ nénit.

Azt, hogy az ember milyen reakcióval fogadná ezt a pillanatot inkább le sem írom, mert csupa kipontozott karakter lenne.

Szerény véleményem szerint igen szomorú és szánalmas, hogy egy ellenőrzésre jogosult revizor ilyen megtévesztő magatartást tanúsít. Segítségre szorulónak mutatja magát, majd egy segítőkést mit sem sejtő embert csőbe húz. Különösképpen furcsa a helyzet, hiszen még a 10 parancsolat is megírja, hogy kötelességünk embertársainkon segíteni.Kíváncsiak vagyunk, hogy Önöknek mi a véleménye erről az esetről? Mégis milyen ember az, aki ilyet aljas módon képes ilyet tenni a mit sem sejtő, megélhetésükért küzdő termelőkkel? Ez a hozzáállás nem sok országban működik hasonlóképpen, hiszen szem előtt tartják az adott személy hátterét. Ráadásul ebben az esetben a NAV kíméletlenül a lehető legmagasabb bírságot szabta ki, a maga 300 ezer forintjával. Minden elismerésünk!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!