Header Ads

Gáspár Győzike : Háborút indítok! Ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV, elviszi a mikrosütőmet. Na mondok én valamit...

Gáspár Győzike : Háborút indítok! Ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV, elviszi a mikrosütőmet. Na mondok én valamit...„Ülök otthon, főzöm a gyerekeknek a reggelit, és jön a NAV, elviszi a mikrosütőmet. Mit akar? Nem értem. Jogerős ítélet előtt jönnek foglalni? Ez olyan, mint a népmese!” – hőzöngött Gáspár Győző a Mokkában Az adóhivatal a napokban folytatta a tartozás behajtását, amit a tévés reality szereplő erősen vitat. Szóba került a hétmilliósra becsült pezsgőkád is, de erre Gáspár Győző ingerülten megjegyezte, hogy „a jakuzzi nem hétmilliót ér, hanem 13 millió 900 ezerbe van neki kiszámlázva”, de amúgy sem az övé, hanem egy szponzor adta.


„Mielőtt elvisznek valakik valamit, azért jó lenne nyomozni is! Ahol étkeztünk, azt leszerelik és viszik? Megvárom a Kúria jogerős ítéletét: ha úgy dönt, hogy bűnös vagyok, akkor vigyék, de ha nem vagyok bűnös, akkor háborút indítok, mert tönkretették lelkileg Gáspár Evelint, Virágot, Beát, Győzőt!” – háborgott Győzike.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!