Header Ads

FRISS! S.O.S! Segítséget szeretnénk kérni Ennek a PICI HŐSNEK, aki egy hatalmas harcos - Sajnos súlyos szívbeteg ezért szülei lemondtak róla és otthagyták a kórházban! Osszátok!

FRISS! S.O.S! Segítséget szeretnénk kérni Ennek a PICI HŐSNEK, aki egy hatalmas harcos - Sajnos súlyos szívbeteg ezért szülei lemondtak róla és otthagyták a kórházban! Osszátok!A szívem szakadt meg, amikor az alábbi bejegyzést olvastam! Hogy lehet képes egy szülő ilyenre csak azért, mert a gyermeke beteg? Ezért már azonnal le kell róla mondani?

Könyörögve kérünk Titeket segítsetek ennek a csöppségnek!


Szívbeteg babát hagytak szülei egy nyugat-magyarországi kórházban november 17.én, pénteken. A súlyos beteg kisfiú már túl van egy rendkívül bonyolult műtéten, de még több beavatkozás vár rá - írta a Magyar Nemzet pénteken.

A lapnak nyilatkozó kórházi forrás azt mondta: már felvették a kapcsolatot az illetékes gyámhivatallal a gyermek ügyében. Az utóbbi időben ő már a második baba, akinek súlyos betegsége van, és szülei a kezelő intézményben hagyták.

A baba jelenleg jól van, de forrásunk szerint egyelőre nem túl jók az életkilátásai.

Aki tud kérem segítsen feleslegessé vált babruhákkal, pelenkákkal, játékokkal!

Kedves mindenki! A picinek szüksége lenne ruhákra 68-80-as méret, pelenkára, popsitörlőre, popsikrémre, játékra.


Megkérünk minden jóravaló, adakozó embert, ha segíteni szeretne, azt a következő elérhetőségen tudja megtenni: A Lurkó alapítvány (címe Győr 9029 Vasvári pál út 2) intézi a picike körüli dolgokat. Zajovicsné Vizer Betti az alapítvány elnöke (tel.: 06-20-539-5422))

Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet! Reméljük rengeteg adomány fog összegyűlni kisfiúnak!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!