Header Ads

Figyelem!! Ma este (2017.11.04-én) Telihold, ami Szuperhold is lesz egyben! Elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!

Figyelem!! Ma este (2017.11.04-én) Telihold, ami Szuperhold is lesz egyben! Elsöprő változásokat hoz az életedbe! Oszd meg, kedveld és hamarosan minden kívánságod teljesül!


Szombaton, a Bika jegyében alakul Telihold, ami szuperhold is lesz egyben. Témáját tekintve vágyaink és a rendelkezésre álló lehetőségek ellentétét hozza napvilágra.Megtapasztalhatod, hogy nem csak a földi igények kielégítése fontos, hanem a lelki egyensúly elérése is. Most képes leszel sorsodon is fordítani. A Bika stabil, nem szereti a változást. Ezzel szemben a Nap a Skorpió jegyében áll, a stabilitást a birtoklásban keresi. Ehhez viszont a legtöbb esetben elengedések, átalakulások szükségesek.

Minden, amit ellenségnek veszünk és küzdünk ellene, az a mi energiánk által egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összeesküdött ellenünk, akkor nézzünk magunkba, milyen harag tombol bennünk, aki a belső gyermekünket olyanná tette, mint egy dacos, hisztis kisgyermeket, aki szinte kirohanna a világból. Ne valami vagy valaki ellen küzdjünk, hanem valamiért, egy pozitív célért, és ekkor máris a pozitív lehetőségeket fogjuk erősíteni. Engedjétek el tehát az ellenállást, az akaromságot. A megoldást a megengedés fogja meghozni.

Összességében minden eljut ezen a napon hozzánk információként, amire csak szükségünk van, csupán figyelni kell az égiek üzeneteit, hogy alkalmazhassuk is jövőnk formálása érdekében. A sorsunkon is tudunk fordítani, ez mindannyiunk számára egy jelentős pillanat.

Természetesen a Telihold energiáival megtűzdelt nap remek alkalmat nyújt a tisztuláshoz, szellemi és fizikai szinten egyaránt, sőt, otthonunk tértisztítását is érdemes (még) ma elvégezni.A Telihold időszaka a megfelelő pillanat arra, hogy tisztító rituálékat hajtsunk végre. A Hold fénye képes megvilágítani olyan dolgokat is, melyek eddig nem voltak egyértelműek számunkra és most, hogy szembenéztünk velük, már nem is jelentősek többé.

FIGYELEM!

A Teliholdhoz harmonikusan kapcsolódó Neptunusz pedig tovább finomítja érzékenységünket. Misztikus élményeket (pl. álmokat, víziókat), csodás energetikai gyógyulásokat fog hozni, ami új utakat, új látásmódot nyithat meg előttünk, ezzel is elősegítve tudatunk emelkedését. Ezért az elengedéssel kapcsolatos földbe temetős vagy égetéses Telihold szertartások ezúttal az átlagosnál hatékonyabbak lehetnek.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!