Header Ads

FIGYELEM! Kiadtuk a házunkat ennek a két embernek és olyat műveltek vele, hogy még a rendőrök is alig jutottak szóhoz! Kérlek szépen OSSZÁTOK!

KÉREK MINDENKIT OSSZÁTOK!!!! VIGYÁZZATOK VELÜK!!

A képen látható úriember Borbély Béla, (villanyszerelő)két hónapnyi küzdelem után végre el hagyta kedves párjával Molnár Tündével a családi házunkat több százezer forintos tartozást és anyagi kárt hagyva maguk után!Nincsenek rá szavak mit műveltek szeretett otthonunkkal!! Sokkolt minket a látvány ami fogadott minket! A nagy testű kutyáikat ( Cane Corso) nem csak a kertben hanem a házunkban is tartották! Gondolom engedély nélkül tenyészti őket mivel az egyiket a mi előszobánkban ellette le!!! Az állatok szaga és ürüléke a ház minden egyes szegletében megtalálható, nappali, fürdő, konyha, még a falakon is!!!! Szét harapdálták a terasz oszlopokat, szét karmolták belülről az ablakok üvegeit az ott hagyott bútorainkat, a ház külső szigetelését! A bejárati ajtónk ember magasságig tiszta kutya ürülék kívül belül! !! A fürdőszobában le verték a csempét és majd 20 mázsa fát és több zsák brikettet elloptak!!!

Csak azért hagyták el a házunk mert szóltunk hogy nem várunk tovább haza utazunk és ha kell rendőrt hívunk hogy végre el hagyják az ingatlanunkat! Azóta nem tudjuk fel venni velük a kapcsolatot, mindenhonnan töröltek minket mint ismerősök! Természetesen ki hívtuk a rendőrséget (akik a bűztől és a sok szartól alig tudtak bemenni a házba) és feljelentést tettünk! De most jön a java! Nem rég értesítettek hogy bizony nem mi vagyunk az elsők, már több mint 3 millió forinttal tartozik családoknak!!!! Kérek mindenkit aki találkozik vele nehogy meg bízzon benne, mert bizony úgy járhat mint mi!


A hosszú évek alatt felépítgetett otthonunkból ami anno egy lakóingatlan volt egy ilyen gerinctelen féreg és a nagy szájú barátnője ( aki kioktatott mikor írtam hogy vegyék fel végre a telefont, hogy én neki ne parancsoljak mert az anyjának se ugrik ha szól nem hogy nekem) egy putrit csináltak röpke 4 hónap alatt! Osszátok és segítsetek hogy mások ne járjanak így pórul velük mint mi!! Köszönöm!


Forrás