Header Ads

Felszállt a buszra a 9. hónapjában lévő terhes hölgy, viszont senki nem adta át neki a helyét! Amit ekkor tett, az kommentek tömegét indította el!

Felszállt a buszra a 9. hónapjában lévő terhes hölgy, viszont senki nem adta át neki a helyét! Amit ekkor tett, az kommentek tömegét indította el!Nagy általánosságban az emberek tisztában vannak vele, hogy terhes nőnek illik átadni a helyet a tömegközlekedésen! Ez az eset viszont egy elképesztő és megdöbbentő történet.

A képen szereplő hölgy, aki már várandósságának a kilencedik hónapjában volt, nagyon sok kommentet kapott, amikor a történetét megosztotta a világhálón.

Felszállt az autóbuszra, és bár láthatóan már nagyon szépen gömbölyödött a hasa, mégis senki nem akarta átadni neki a helyét.

“Felültem a buszra, de senki nem akarta átadni a helyét a buszon. Vártam türelmesen, hátha megüresedik egy hely, de nem így történt. Ekkor megkérdetem valakit, hogy nem adná át nekem a helyét…

-Elnézést, leülhetnék?-Tessék?-Nagyon szépen kérem, engedje, hogy üljek le.-Miért?-Mert olyan helyen ül, ahol “tilos” lenne, és a fent jelző táblákra mutattam. Ezeken a hajlott hátú öreg, és egy nő gyerekkel a karján volt látható. Le szeretnék ülni.-Nem úgy tűnik, mintha öreg lenne, és gyereket sem tart a karján.-Feltételezem, hogy a gyerek a hasamban van. És jelen pillanatban a kiskrapek nagyon azt akarja, hogy üljünk le.Teljes homály…mintha nem értené, vagy nem érdekelné, hogy miről beszélek. Álltam mellette egy darabig, és néztem, maximum 45 éves volt.


-Megkapta a nyugdíjat ebben a hónapban?-kérdezetem.-Mit? Úgy tűnik, maga megbolondult.

-Ha nem kapott nyugdíjat, akkor minden bizonnyal nem öreg. Akkor, hogy itt üljön, egyetlen feltételnek kell megfelelnie, hogy egy gyerek legyen az ölében.

A következő 30 percben úgy fogom szeretni, mint az anyámat, mondtam, és leültem az ölébe. Ez a cselekedetem a legtöbb emberben hihetetlen döbbenetet, és felháborodást váltott ki. Úgy tűnt, senki nem érezte úgy, hogy márpedig jogosan cselekedtem.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!