Header Ads

Évekig harcoltunk, hogy gyermekünk lehessen de sikerült - Most viszont limfómát diagnosztizáltak nálam, így egy újabb harc vár rám! Könyörgöm Segítsetek az én Csengémnek! Osszátok!

Évekig harcoltunk, hogy gyermekünk lehessen de sikerült - Most viszont limfómát diagnosztizáltak nálam, így egy újabb harc vár rám! Könyörgöm Segítsetek az én Csengémnek! Osszátok!Egy nagyon kedves ismerőseimnél nagy a baj. Sajnos én mar csak tudom, hiszen anyukámmal átmentünk rajta. Nálunk nem végződött jól. Gabiéknál jól fog!!!!!!!!!!!!

Évekig harcoltak hogy gyermekük lehessen. Aztán csodababa kopogtatott. Az apukája 2 munkahelyen dolgozik,hogy mindent megadhasson és nagy boldogságban éljenek. De bekopogtatott az ajtójukon a limfóma. Gabi hősiesen viseli a pár hónapos Csenge mellett. Most kiderült, hogy a kemoterápiára nem igazán reagál.A kezelésekre Pécsre kell járniuk Dunaszentgyörgyről..(sok az útiköltség). A párja kevesebb munkát tud vállalni.

Gabinak a szervezetéből őssejtet gyűjtenek,egyszerűen nem gyűlik.

S mostanra minden tartalék elfogyott. Gabi nem kért soha!!!! De most igazán rá van szorulva!Arra kérlek Titeket Segítsetek BÁRMIVEL!!!!

Bármi nemű segítséget elfogad. Bármivel amivel segíteni tudtok!!!! Csengének pelenkát..74/80-as ruhákat,18-19-es cipőket. Minél több adományt sikerül összegyűjteni, annál több marad útiköltségre, kezelésére, gyógyszerre! Ha akár 500ft-ot is utalunk neki....NAGYON NAGY Segítség!!!Kérlek Oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez az üzenet!! Kérlek Segítsetek!!!
Címük:7135 Dunaszentgyörgy Tavasz utca 5
Szeriné Nagy Gabriella
Cib Bank
10700237-66323422-51100005

Előre is minden megosztást hálásan köszönünk!


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!