Header Ads

Először azt hittük vicc, pedig igaz! Most már Ezekért is büntetik az autósokat! Nagyon meg fogsz lepődni! Itt a teljes lista......Erről mindenkinek tudnia kell!

Először azt hittük vicc, pedig igaz! Most már Ezekért is büntetik az autósokat! Nagyon meg fogsz lepődni! Itt a teljes lista......Erről mindenkinek tudnia kell!

Megmutatunk három elképesztő tervezetet, melyekkel az autósokat fogják büntetni:

Tilos lesz jelezni egymásnak az út szélén álló traffipaxot!

Egy magát megnevezni nem kívánó kormánytag a következővel indokolta a tervezetet:

A hatóság büdzséjében jelentős költségeket emészt fel, hogy kiállnak egy fix pontra mérni, azonban 15 perc múlva értelmét veszíti a dolog, mert az autósok fényjelzéssel, illetve kézjelzéssel hívják fel egymás figyelmét, hogy mér a háromlábú, így már “pakolhatnak” is arrébb, ami plusz üzemanyag a kiadási oldalon, és időveszteség, így nem lehet elérni a napi büntetési rátát.

Dupla kamerarendszer lesz kiépítve számos főúton, és autópályán, így ha a sofőr jelez a másiknak, azt az ellen kamera rögzíti, ami ugyan nem rögzít sebességet, de a sofőr fény, és karjelzését HD minőségben rögzíti, így könnyen előfordulhat, hogy a figyelemfelhívó sofőr többet fizet majd, mint a gyorshajtó!

Tilos lesz a stoppolás!

Következővel indokolták:

A stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre, és nem beazonosítható, hogy magyar, vagy egyéb állampolgárok e, erre a célra civil személyautókat kaphatnak a hatóságok, Ők maguk veszik fel a stopposokat, és fuvar végén vastagabb csekket kaphat a stoppos, mint amennyibe taxival került volna az út. Így szeretnék kiszűrni a bevándorlókat.

Tilos lesz autóban dohányozni, és enni vezetés közben:

Az indok nagyon egyszerű, ha a mobiltelefon balesetveszélyes vezetés közben, akkor a dohányzás, és az evés is az, hiszen ha parázs esik a sofőr ölébe, másokra veszélyes kormánymozdulatot tehet ” tűzoltás” közben.A vezetés közbeni étkezés szabályainak tervezete még egyeztetés alatt van, de még idén napirendre kerül.

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!