Header Ads

Elképesztő! Így vertek át tegnap a Sparban – Erre nagyon figyelj oda, ha akciós terméket vásárolsz! Osszátok!

Elképesztő! Így vertek át tegnap a Sparban – Erre nagyon figyelj oda, ha akciós terméket vásárolsz! Osszátok!


Az alábbi történetet Losits Robi osztotta meg közösségi oldalán.

VIGYÁZAT, CSALÓK!!

A Spar üzleteiben tudatosan becsapják a vásárlókat. Az első kép november 9-én készült, éppen az akció előtti napon. A 2.92 literes Persil Power Gel normál, akció nélküli ára 1949 forint volt. Ahogy az újságban is hirdették, 11.10-12. között erre a termékre 40% kedvezményt adnak, így nem vettem meg csütörtökön, de azért lefotóztam a terméket az árával együtt. És milyen jól tettem! Ugyanis amikor 12-én visszamentem, hogy 40% kedvezménnyel megvásároljam ezt a terméket, akkor meglepetten láttam, hogy az árut egyszerűen FELÁRAZTÁK 2999 forintra, s abból vonták le a 40%-ot, becsapva ezzel a vásárlókat, hisz én is azért mentem vissza, hogy 40%-kal olcsóbban vehessem meg az 1949 Ft-os terméket.
Ez a magatartás teljesen jogszerűtlen és törvénysértő, ugyanis megtéveszti a vásárlókat, akik azt hiszik, hogy rengeteget spórolhatnak, holott szinte ugyanannyiért vehetik meg a terméket, mint az akció előtt, csak éppen úgy hirdetik, hogy most van rá 40% kedvezmény, ezzel ösztönözve a vevőket, hogy vásároljanak, akik nincsenek tisztában a termék normál árával, amennyiért megvehetnék akció nélkül is bármikor.

Ha szerintetek is gusztustalan ez a piaci magatartás egy üzlettől, osszátok meg ezt a posztot, hogy másokat ne csaphasson be a Spar!!


Megjegyzés: Amikor az üzletvezető helyettesnek szóvá tettem a dolgot, össze-vissza hebegett-habogott, merthogy az eredeti ára 2999 forint. Aztán amikor megmutattam a csütörtökön készült képet, már nem tudott mit mondani. Természetesen panaszt teszek a hatóságnál. Az pedig mindent elmond a vevőkhöz való hozzáállásukról, hogy ahelyett, hogy elnézést kértek volna, még odajött a biztonsági őr, s felelősségre vont, hogy hogy merek az üzletben fényképezni, holott ez tilos. No komment.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!