Header Ads

Egy rémálom, ami a 7 éves Dorkával és családjával történt! Ő nagyon édes, szeretnivaló kislány, de MOST nagy szüksége van mindenkire! Kérlek szépen OSSZÁTOK!

Szeretnék Nektek bemutatni egy családot, akiknek sürgős segítségre van szüksége. A Vajdaságban, Adán élő 5 fős család legkisebb gyermeke a 7 éves Dorka. 2 éves korában diagnosztizálták nála a leukémiát. 1 évig kezelték és sokáig jól volt. Sajnos, januárban kiújult a rák. Már a 7.kemoterápiás kezelésen van túl ez a drága kislány.😥 Transzplantációra van szüksége, ahol a donor a 16 éves bátyja lesz. A műtétet Budapesten, a Szent László kórházban fogják megcsinálni. Pontos időpont még nincs de november 25-e környékén lesz. Jelez a kórház és azonnal indulni kell.

A család nagyon szerény körülmények között él, az édesanya nem tud dolgozni, a folyamatosan ápolásra szoruló kislány mellett. Az édesapa földműves, amit termel az a jövedelmük. Dorkának két testvére van, 16 és 14 éves fiúk. A budapesti műtét nagyon megterhelő a családnak, a távolság, illetve az ingázás az apukának, ha látni szeretné Dorkát.

A kórház összeállított egy listát, ami a sterildobozba kerül:
- 10 db 132-es pizsama,póló,alsónemű,zokni (mindent 120 fokon kimosnak, így sterilizálják)
- tablet, játékok

Sajnos, egyelőre, anyuka lakhatása, étkezése sincs még megoldva. Szüksége lenne egy mobilra is SIM kártyával.

Ha valaki tudna megoldást az anyuka elszállásolására, kérjük jelezze, valamint azok jelentkezését is várjuk akiknek van felesleges mobiltelefonja, SIM kártyája, amit már nem használ.

A Vajdaságban nincs alapítvány, ilyenről tőlünk hallott először az anyuka. A Jótékonymajmok az első „szervezet” akik felkarolja őket és ez csak Veletek lehetséges❤️


Kérünk Benneteket, fogjunk össze ezért az édes kislányért, családért. Minden megosztás hatalmas segítséget jelent!
Ide kattintva tudtok kapcsolatba lépni Dorkával, a családjával vagy velünk, akik minden erőnkkel segítjük őket!Az anyagi jellegű felajánlásokat pedig az alábbi bankszámlaszámra tudjátok eljuttatni.
Keskeny-Bánfi Violetta
Erste Bank 11600006-00000000-37448862 
IBAN:HU19 1160 0006 0000 0000 3744 8862
Megjegyzésbe kérlek, írjátok bele: 
Utazómajom - Jótékony majmok-magánszemély anyagi támogatása rászorulóknak- 2017/11/2.

Dorka nagyon boldog volna, ha küldenétek neki néhány jókívánságot és ha egy megosztással segítenétek neki! Puszil mindenkit!