Header Ads

Az öt hónapos kislányom súlyos májbeteg! Egyetlen esélye, ha egy életmentő műtétet végeznek el rajta még ebben a hónapban, de ehhez a Ti is kelletek! Könyörgöm Segítsetek! Osszátok!

Az öt hónapos kislányom súlyos májbeteg! Egyetlen esélye, ha egy életmentő műtétet végeznek el rajta még ebben a hónapban, de ehhez a Ti is kelletek! Könyörgöm Segítsetek! Osszátok!

A szigetszentmiklósi Dániel család 5 hónapos tagja a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinikáján várja hónapok óta, hogy meggyógyuljon. A májbetegséggel született kislányt már hetekkel ezelőtt megműtötték, ám a beavatkozás nem a várakozásoknak megfelelően alakult. A jövőben mindenképpen szükséges elvégezni rajta az életmentő májátültetést.

Minden reménység szerint a műtétet még szeptemberben elvégezhetik egy németországi klinikán, ahol élődonoros májátültetés segítségével az édesanya adja a mája egy lebenyét a gyermekének. Az anya hónapok óta a nap 24 órájában együtt van gyermekével a fővárosi klinikán. Dánielné Berják Zsanett elmondta: az elmúlt napokban rosszabbodott a baba állapota, most már táplálni is csak szonda segítségével tudják.

A külföldi beavatkozás, az ellátás, illetve az utazás költségeit Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (korábbi nevén OEP) finanszírozza, ám az ott tartózkodás további költségeket ró az öttagú családra. A családnak minden anyagi segítségre szüksége lehet, így aki teheti a Májbeteg Gyermekekért Alapítványon keresztül támogathatja Elena gyógyulását - mondta Dr. Dezsőfi Antal az I. sz. Gyermekklinika Hepatológiai osztályának vezetője, az Alapítvány kuratóriumának elnöke. A pénzbeli támogatásokat az alapítvány 11670009-07819800-70000006 számú bakszámlájára várják, a közlemény rovatban feltüntetve Elena nevét - hangsúlyozta a kezelőorvos.Kérlek Titeket segítsetek a Dániel családnak, hogy meggyógyulhasson a kis Elena! Osszátok, hogy minél több ember értesülhessen róla és nyújthasson számukra támogatást! Köszönjük!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!