Header Ads

Agyvérzéses beteghez hívta ki a feleség a mentőket, az ajtóban viszont nem várt kéréssel fordult az ápolókhoz - Nézd meg mit válaszolt erre a mentős a hölgynek!

Agyvérzéses beteghez hívta ki a feleség a mentőket, az ajtóban viszont nem várt kéréssel fordult az ápolókhoz - Nézd meg mit válaszolt erre a mentős a hölgynek!A mentőket hívta az a nő, akinek férje jobb oldali végtaggyengeségről számolt be. A mentősök hamar a helyszínre értek, de a lakás ajtajában megdöbbentő kéréssel találták szembe magukat. A bejelentő hölgy nyitott ajtót, és a mentősök bakancsán megakadt a tekintete. Szinte felkiáltott: „A cipőket vegyék le! Ne járkálják össze a lakást ebben a nagy cipőben, mert nemrég lett felmosva.” Egy ilyen munkavédelmi bakancs fel- és levétele nem egyszerű, de legfőképp nem megy gyorsan. Ki kell fűzni, és van, amelyiken plusz cipzár garantálja a védelmet.

A roppant kínos helyzetet a mentőápoló humora oldotta meg. Megígérte, hogy ha lesz idő a betegellátás után, ő fogja újból felmosni a padlót, ha lábukon maradhat a bakancs.


A helyszíni vizsgálatok alapján kiderült, a férfinek súlyos agyvérzése volt. A gyors és szakszerű mentőellátásnak hála életmentő beavatkozást hajthattak végre a férfin a közeli stroke centrumban. A felmosás így elmaradt, az asszony végül hálásan köszönte meg a lakást „összejárkáló” mentősök segítségét.

Mielőbbi felépülést kívánunk!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!