Header Ads

A tegnapi nap folyamán Ebben budapesti Gyermekkórházban Ezt kapta reggelire a beteg gyermekem! Vajon hova lett a felvágott és a kakaó ára? Már arra sem futja? Ez most már több a soknál! Osszátok!

A tegnapi nap folyamán Ebben budapesti Gyermekkórházban Ezt kapta reggelire a beteg gyermekem! Vajon hova lett a felvágott és a kakaó ára? Már arra sem futja? Ez most már több a soknál! Osszátok!A tegnapi nap folyamán a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban egy beteg gyermek hozzátartozója egy fényképet készítette a kórház reggelijéről. Egy szelet kalács, jól látjátok.Mielőtt valaki ráállna, hogy biztos Soros megette a vajat mellőle és megitta a kakaót, de nem ez a VALÓSÁG 2017-ben. Az a baj, hogy még mindig vannak agy mosott fideszes emberek, akik ennek örülnek, tapsikolnak, meg hogy ők ennyit sem kaptak. Az nem baj, hogy minden másra van pénz, pl. Stadionokra, felcsúti kisvasút meghosszabbításra, a Balaton szétcincálásra stb. Pár hete a gyerekeket nyitott mellkassal szállítják egyik kórházból a másikba, mert nincsenek gépek, vagy a Hospice kórháznak bár odaadják nagy kegyesen az 50 millió forintot, de utánaköptek, hogy: "más intézménynek sikerült ennyiből gazdálkodnia"

Vagy nincs CT gép, vagy lassan 1 évet kell várni gerinc vagy térdműtétekre... szóval a végtelenségig lehetne sorolni a problémákat, hajmeresztő sztorikat az egészségügyi omladozó állapotokról. Elnézést kérek, de ez kibassza nálam a biztosítékot, főleg hogy nekem is van gyermekem. A bicska nyílik ki és forog a zsebemben, amikor még ezt a kaját is igazolni akarjuk, mert jó nekünk a szar is. Ha konkrétan egy darab szar lenne itt lefotózva, akkor is lenne valaki, aki megtalálná benne a jót. Egyébként még a csapból is az folyik, hogy mennyi zöldséget meg gyümölcsöt kell ennie egy gyereknek, konkrétan napi legalább háromszor, úgyhogy ne érveljünk már ezzel, hogy mi is ezt reggelizzük, mert attól még nem lesz egészséges egy gyermek sem egy ilyen reggelitől egy kórházban.Én nem szeretnék politizálni, de az itt látott kép az TÉNY! Vajon történni fog valaha valami változás? Elszomorító! Itt tartunk ma 2017-ben!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!